Flyttfirma Ängelholm

JC Flytt är idag en av de största flyttfirmorna i Ängelholm och nordvästra Skåne som erbjuder en heltäckande flyttservice i hela regionen. Du anlitar oss för flytthjälp om du vill att flytten ska flyta på så smidigt och säkert som möjligt.

I kombination med mångårig erfarenhet från branschen drivs vi nämligen av en strävan att hjälpa våra kunder undvika stressen associerade med att flytta. Därför erbjuder vi kompletta flyttjänster för branschens mest ärliga priser.

Vidare anser vi att inget jobb är för stor eller för litet och även om vi specialiserar oss på bohagsflyttar (flytt från och till privata bostäder) arbetar vi ofta med företagsflyttar och även mindre transporter av gods.

Varför anlita professionell flytthjälp i Ängelholm?

I våra ögon är svaret på den frågan mycket enkel. Du anlitar en professionell flyttfirma i Ängelholm för att slippa slita och stressa. Så enkelt är det.

Att flytta är ett omfattande och tidskrävande arbete. Naturligtvis kan du be nära och kära om hjälp med flytten, men varför komplicera situationen när du kan få hjälp från början till slut?

JC Flytt & Städ tillhandahåller nämligen en fullständig lösning där vi kan hjälpa dig från nedpackning av dina ägodelar till uppackning och montering i den nya bostaden plus flyttstäd. Du väljer själv vilka av våra tjänster du är i behov av och kan läsa mer om flyttstädning på följande sida.

Professionell flyttfirma i Ängelholm med omnejd

JC Flytt & Städ är en stor flyttfirma med flera lastbilar och ett stort antal anställda vilket innebär att vi har större flyttkapacitet än många av våra konkurrenter. För att säkerställa kvaliteten på de tjänster vi erbjuder får vår personal regelbundna utbildningar i säkerhet och kundbemötande. Allt för att du ska slippa oroa dig under flytten.

Firman har sitt huvudkontor i Helsingborg men vi är verksamma över hela Skåne och hanterar flyttar från Ystad i söder till Halmstad och Kronobergs Län i norr. Att vi tillämpar samma prisplan oavsett var vi arbetar är en stor fördel för dig som kund.

På tal på om det har vi listat några av de orterna där vi arbetar mest:

Malmö

Helsingborg

Höganäs

Landskrona

Flytthjälp Ängelholm – pris och villkor

Så vad kostar det egentligen att flytta till Ängelholm? Det beror så klart på hur mycket du ska flytta, hur stor bostaden är, samt vilka tjänster du vill inkludera.

I vår strävan mot att vara så transparenta som möjligt erbjuder vi fasta priser för de flesta av våra tjänster. Vi har dessutom bäddat in en smart funktion på sajten där du snabbt kan få ett uppskattat pris på vad just din flytt kommer kosta.

2 Man + Lastbil

För flyttar från många lägenheter och mindre företag brukar det ofta räcka gott och väl med 2 personer och 1 lastbil.

495 kr /h

3 Man + Lastbil

Har du tunga möbler och många flyttlådor du ska ta med behöver vi ofta mer manskraft och skickar då tre personer med en lastbil.

695 kr /h

4 Man + 2 Lastbil

Om du ska genomföra en större flytt skickar vi gärna fler mannar och ännu fler lastbilar. Vi anpassar oss helt enkelt efter dina behov.

995 kr /h

Fastpris

Vi tror starkt på fast prissättning då det underlättar för alla inblandade parter. Du kan skicka en offertförfrågan direkt på sajten så återkommer vi med ett prisförslag.

OBS! Samtliga priser är inklusive 25 % moms och efter 50 % RUT-avdrag. Det tillkommer även en drift/bilkostnad. Minimidebitering på 4 timmar gäller för samtliga timpris-alternativ. Vi lånar även ut flyttlådor för 400 kr. Som pricken över i:et tar vi inte ut extra taxa för utkörning till orter i Skåne utan priset är detsamma oavsett var du ska flytta.

Flyttstädning

Försäkrad flyttfirma i Ängelholm

Vi är försäkrade och erbjuder garantier på alla våra tjänster. Det innebär att du kan anlita oss och vara säker på att arbetet kommer utföras enligt konstens alla regler, men även att du är ekonomiskt skydd om något, mot förmodan, skulle gå fel i processen.

Naturligtvis har vi alla tillstånd som krävs för att utföra våra tjänster, däribland ett Yrkestrafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen.

Få en kostnadsfri offert idag

För ett mer exakt prisförslag kan du kontakta oss och begära en offert. Skickar du in din begäran via webbplatsen så återkommer vi till dig så fort vi kan, oftast inom ett par timmar. Alternativt kontaktar du oss per telefon så kan vi diskutera dina behov mer exakt.

Vårt mål är att erbjuda en lösning som anpassas efter dina förutsättningar. Detta göra vi för att flytten ska flyta på så smidigt som möjligt dels för dig och dels för våra anställda.

Frågor och svar om flyttfirma i Ängelholm

Hur betalar jag för flytt i Ängelholm?

Vanliga betalsätt såsom Swish, faktura och banköverföring erbjuds på JC Flytt och Städ. Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att betala för din flytt.

Vilka försäkringar finns för flytt i Ängelholm?

Helförsäkring gäller genom hela flytten vilket ersätter skador på egendom och gäller även olycksfall. Du kan vara säker på att din flytt genomförs på ett tryggt och säkert sätt när du anlitar oss.

Finns det flyttfirma i Ängelholm med fast pris?

Ja, kontakta oss eller skicka en förfrågan genom vår webbplats för att få reda på vad din flytt kan tänkas kosta innan du fattar något beslut.

Vilken flyttfirma i Ängelholm är bäst?

Vi kan med gott samvete påstå att vi möter våra konkurrenter med bland annat tydliga villkor, låga avgifter och flitig personal. Dessutom tillkommer inga extra avgifter oavsett vart än du flyttar i Lund, då vi är verksamma i hela området.

Vad kostar en flyttfirma i timmen i Ängelholm?

Vi erbjuder så lågt pris som från 495 kr / h och tillgodoser mer än gärna alla slags behov, då varje kund har olika förutsättningar och önskemål.