Flyttstädning

För många är flyttstädningen ett av de mest stressfulla momenten vid en flytt. Så varför slösa dyrbar tid på att städa när du istället kan lägga den tiden på ditt nya boende? Det är där vi kommer in i bilden.

Om du känner dig stressad inför en flytt kan vi på JC Flytt & Städ underlätta för dig genom att erbjuda effektiv och professionell flyttstädning i Helsingborg med omnejd till ett fast pris. Vi erbjuder även bohagsflytt, företagsflytt samt besiktning av genomförd flyttstädning tillsammans med dig och den nya ägaren eller hyresgästen.

Låter det intressant? Nedan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med flyttstädning i Skåne.

 

Flyttstädning i Helsingborg

 
Oavsett varför du ska flytta eller vilken sorts bostad du ska lämna kan vi hjälpa dig flyttstäda. Med lång erfarenhet från branschen vet vi hur viktigt det är att man genomför en noggrann städning innan man flyttar. Vidare är vi medvetna om hur ofta nya hyresgäster och bostadsägare inte är nöjda med städningen i sin nya bostad, varför vi tar vår uppgift på absolut största ansvar.
 
När du beställer en flyttstäd i Helsingborg från oss kan du vara säker på att arbetet kommer utföras korrekt och att resultatet kommer vara tillfredsställande för alla inblandade parter. Skulle det mot förmodan inte vara så inkluderas alla våra tjänster av en 72-timmars nöjd-kund-garanti; som du kan läsa mer om i en av sektionerna nedan.
 
Innan vi fortsätter tänkte vi bara nämna att vi erbjuder flytthjälp och flyttstädning för privatpersoner och företag. Inget projekt är för stort eller för litet för oss.
 

Vi flyttstädar även på andra orter:

 
Vårt företag är baserat i Helsingborg men vi arbetar även i angränsande kommuner och kan hjälpa dig städa inför flyttar i hela Skåne. Med andra ord begränsar vi oss inte till flyttstädning i Helsingborg utan erbjuder bland annat även:
 
 • Flyttstädning i Landskrona
 • Flyttstädning i Ängelholm
 • Flyttstädning i Höganäs
 • Flyttstädning i Åstorp
 • Flyttstädning i Malmö
 • Flyttstädning i Lund
 • Med mera…
Observera att detta endast är exempel på platser där vi kan hjälpa dig med flyttstädning. Du får gärna höra av dig till oss så kan vi bekräfta om vi kan hjälpa dig städa och flytta där du bor. Är du bosatt i Skåne kommer vi med stor sannolikhet kunna hjälpa dig.

Varför ska man välja professionell flyttstädning?

Kan man inte bara flyttstäda på egen hand? Jo, visst kan du göra det.

Faktum är att många fortfarande väljer att sköta flyttstädningen själv och det är inget fel med det. Risken finns dock att flyttstädningen inte godkänns varpå du antingen måste göra om städningen eller anställa ett proffs, trots allt.

Dessutom finns det flera fördelar med att använda en professionell flytt- & städfirma såsom JC Flytt & Städ i Helsingborg.

Fördelar med att beställa flyttstäd från oss:

 1. Mer tid till annat – det är alltid ett tidskrävande arbete att flyttstäda oavsett storleken på bostaden. Väljer du professionell flyttstädning i Helsingborg får du mer tid över till annat såsom att förbereda och inreda i din nya bostad.
 2. Alltid bra resultat – väljer du att använda ett proffs kan du alltid lita på att du kommer vara nöjd med slutresultatet.
 3. 72 timmars garanti – skulle du inte vara nöjd med vår flyttstädning erbjuder vi en 3-dagars garanti så att du kan få pengarna tillbaka eller ytterligare en städning beroende på bristerna och situationen.
 4. RUT-avdrag – att man kan nyttja RUT-avdraget på 50 % vid flyttstädning är en av de största fördelarna med proffsig flytthjälp i våra ögon. Med avdraget får du nämligen en utmärkt tjänst för halva tjänstens värde. En win-win-situation helt enkelt.
 5. Besiktning – på JC Flytt & Städ genomför vi även besiktning av flyttstädningar för att garantera att de är tillfredsställt genomförda. Därmed slipper du krångla med mäklare och den nya hyresgästen eller bostadsägaren om de inte skulle vara nöjda.
 6. Hjälp med flytten – förutom att städa din bostad efter du har flyttat kan vi hjälpa dig med själva flytten. Kontakta oss idag för att få en offert inför din flytt.

Flyttstädning pris

Har du funderingar kring våra tjänster eller vill veta mer om vår prissättning? Klicka dig då vidare via länkarna nedan för att få en fullständigt prislista samt vår praktiska checklista inför flytten.

Med hjälp av de två guiderna kan du se till att du har en idé om vilka tjänster det är du kommer behöva hos oss samt hur mycket det kan komma att kosta dig. Som du snart kommer se är vår prissättning helt transparent och mycket konkurrenskraftig.

Checklista

Se vår checklista

Prislista

Se våra priser

Tips och förberedelser inför flytt

 För att flyttstädningen ska flyta på så smidigt som möjligt och för att undvika onödiga förseningar är det viktigt att du förbereder din bostad innan städningen. Det krävs inget större arbete utan handlar om mindre åtgärder som underlättar arbetet för oss.
 
Givetvis måste du ha flyttat ut ur bostaden innan vi städar, men det säger kanske sig självt. För att vi ska kunna genomföra en heltäckande flyttstädning måste bostaden var nästintill helt tömd.
 
Det tillkommer nämligen extra avgifter om vi ska städa möbler och inredning som ska lämnas kvar i bostaden efter flytt. Vi debiterar även för att städa balkonger, källare och vindsutrymmen; kontakta oss så skapar vi en anpassad offert efter ditt behov.
 

Besikta flyttstädning & nöjd-kund-garanti

Som sagt erbjuder vi besiktning av flyttstädning. Besiktningen genomförs alltid tillsammans med dig som beställt tjänsten och den nya ägare, hyresgästen och/eller mäklaren. Skulle den nyinflyttade personen ha anmärkningar på arbetet eller har märkt brister i flyttstädningen kommer det åtgärdas omedelbart.

Vår nöjd-kund-garanti gäller i 72 timmar efter utfört arbete. Tänk på att kontakta oss så fort du kan i samband med att bristerna upptäcktes så att vi kan snabbt kan lösa situationen.

Behöver du hjälp med att flytta?

Utöver flyttstädning erbjuder vi även heltäckande flyttjänster. Vi kan med andra ord hjälpa dig flytta från ett boende till ett nytt eller flytta hela ditt företag till nya lokaler. Därefter hjälper vi dig med en ordentlig och ytterst tillfredsställande flyttstädning.

I likhet med våra städtjänster har vi ett team av proffs som hanterar alla flyttar för våra kunder. Efter en konsultation med dig kan vi enkelt avgöra ditt behov för att därefter skicka precis så många flyttgubbar och bilar du behöver för att så smidigt som möjligt flytta till ditt nya boende.

Naturligtvis rekommenderar vi att du kombinerar flytthjälpen med en ordentlig flyttstädning, men det är upp till dig.

Boka en flyttstädning

Som du säkert förstår vid det här laget kan vi hjälpa dig med allt som berör flytt och flyttstädning i hela Skåne, från flyttstädning i Landskrona till företagsflyttar i Helsingborg, och allt däremellan.

Du kan antingen skicka in en bokningsförfrågan eller kontakta oss per telefon så kommer en av våra flyttexperter att kontakta dig snarast möjligt så att ni kan planera er flyttstädning.

Bor ni istället längre upp i landet och önskar hjälp så är västeråsflyttfirma.se en bra aktör att anlita.