Företagsflytt: Vi flyttar din verksamhet

En företagsflytt kräver ofta mer planering än en vanlig bohagsflytt då man vill undvika avbrott i verksamheten. Vi har lång erfarenhet från branschen och har genomfört otaliga företagsflyttar över hela Skåne.

Genom detta har vi lärt oss vikten av att ha en tydlig plan från början till slut, något vi tar fram tillsammans med kunden.

Målet är att vi snabbt och enkelt ska hjälpa er från ert gamla kontor till era nya lokaler, helst utan att det märks av. Därför anpassar vi oss alltid efter våra kunders behov och kan, exempelvis, genomföra företagsflyttar utanför vanliga arbetstider.

Ska du flytta från en privatbostad kan du istället kika på våra diverse bohagsflyttar.

Heltäckande företagsflytt i Skåne

På JC Flytt & Städ är vi stolta över att erbjuda en komplett flyttlösning för privatpersoner och företag. Anlitar du oss för en företagsflytt innebär det att vi hjälper till med planering, själva flytten och flyttstädning. Vi underlättar processen ytterligare genom att också erbjuda flyttpackning i de befintliga lokalerna och montering i den nya lokalerna.

Idag är vi verksamma över hela Skåne och angränsande län och kan bland annat hjälpa din verksamhet med:

  • Företagsflytt Malmö
  • Företagsflytt Helsingborg
  • Företagsflytt Lund
  • Företagsflytt Halmstad

Tänk också på att ingen flytt är för stor eller för liten för oss. Vi har tillgång till en hel flotta med flytt- och lastbilar samt en stor personalstyrka vilket ger oss möjligheten att flytta mindre kontor med 1-2 kontorsplatser till omfattande kontorslandskap med flera hundra anställda.

Du kan boka en företagsflytt direkt på hemsidan men vi ser gärna att du kontaktar oss så att vi tillsammans kan arbeta fram en lösning som passar alla.

Vad kostar en företagsflytt?

Något som gör oss unika i branschen är att vi inte debiterar extra för att köra ut till orter i Skåne. Vi har vårt huvudkontor i Helsingborg men har även mindre operativa kontor utspridda över hela Skåne.

Med det sagt beror kostnaden för en företagsflytt på många olika faktorer. Givetvis spelar storleken på ert kontor roll samt tiden då ni vill utföra flytten (t.ex. utanför kontorstid). Priset påverkas även av de tjänster du anlitar oss för, dvs. om du köper till flyttstädning, flyttpack eller montering av möbler.

2 Man + Lastbil

För flyttar från många lägenheter och mindre företag brukar det ofta räcka gott och väl med 2 personer och 1 lastbil.

495 kr /h

3 Man + Lastbil

Har du tunga möbler och många flyttlådor du ska ta med behöver vi ofta mer manskraft och skickar då tre personer med en lastbil.

695 kr /h

4 Man + 2 Lastbil

Om du ska genomföra en större flytt skickar vi gärna fler mannar och ännu fler lastbilar. Vi anpassar oss helt enkelt efter dina behov.

995 kr /h

Fastpris

Vi tror starkt på fast prissättning då det underlättar för alla inblandade parter. Du kan skicka en offertförfrågan direkt på sajten så återkommer vi med ett prisförslag.

OBS! Samtliga priser är inklusive 25 % moms och efter 50 % RUT-avdrag. Det tillkommer även en drift/bilkostnad. Minimidebitering på 4 timmar gäller för samtliga timpris-alternativ. Vi lånar även ut flyttlådor för 400 kr. Som pricken över i:et tar vi inte ut extra taxa för utkörning till orter i Skåne utan priset är detsamma oavsett var du ska flytta.

Vi är försäkrade

Vi följer bestämmelserna i kontor2003 och är även ansvarsförsäkrade via Trygg Hansa. Därmed är din verksamhet, era ägodelar och gods samt våra personal och utrustning alltid skyddade under arbetet.

Som pricken över i:et tillhandahåller vi en 10 dagars garanti på utfört arbete.

JC Flytt & Städ erbjuder allt från planering, packning, flytt och städning samt uppackning och montering av möbler. Ni bokar enkelt en företagsflytt här på sajten eller genom att kontakta oss på 042 55 777 där våra medarbetare alltid står redo att erbjuda hjälp och svara på frågor.