Flyttfirma Halmstad

Är det dags för en flytt i Halmstad? Underlätta för dig själv och anlita en professionell flyttfirma i Halmstad med mångårig erfarenhet från bohagsflyttar i hela Skåne.

JC Flytt har sitt säte i Helsingborg men är verksamma över hela regionen, framför allt i nordvästra Skåne och även i Halland. Det bästa med oss är att vi inte tar ut extra avgifter för att köra ut till dig utan vi kostar lika mycket (oftast mindre) som din lokala flyttfirma.

Vi vet att ingen flytt är den andra lik och strävar därför efter total transparens, förståelse och flexibilitet. Genom en tydlig kommunikation med kunden kan vi enkelt anpassa vår flytthjälp i Halmstad efter dina önskemål.

Anpassad flytthjälp i Halmstad

En bohagsflytt är ett omfattande projekt som kräver planering och innefattar mycket tungt arbete. På grund av detta känner sig många överväldigade under processen, att de inte kan njuta av flytten och de möjligheter en ny bostad erbjuder.

Därför erbjuder vi heltäckande flytthjälp i Halmstad. Vi kan med andra ord hjälpa dig med allt från att packa ner ditt bohag till själva flytten, flyttstädning och även montering av möbler i din nya bostad. Har du saker som ska slängas och återvinnas så ordnar vi med transport till en lämplig återvinningscentral.

Du kan med andra ord överlåta hela arbetet till oss så att du kan lägga tid och energi på det du tycker är roligt och viktigast.

Flyttfirma Halmstad pris

Du kan enkelt skapa en offert efter dina behov här på sajten. Allt vi behöver veta är hur stor din bostad här, om du har balkong/uteplats samt vilka av våra tjänster du behöver tillgång till.

Kika gärna närmare på våra priser och tveka inte att höra av dig om du har frågor eller behöver specialbeställa en särskild tjänst.

3 Man + Lastbil

Har du tunga möbler och många flyttlådor du ska ta med behöver vi ofta mer manskraft och skickar då tre personer med en lastbil.

695 kr /h

4 Man + 2 Lastbil

Om du ska genomföra en större flytt skickar vi gärna fler mannar och ännu fler lastbilar. Vi anpassar oss helt enkelt efter dina behov.

995 kr /h

Fastpris

Vi tror starkt på fast prissättning då det underlättar för alla inblandade parter. Du kan skicka en offertförfrågan direkt på sajten så återkommer vi med ett prisförslag.

OBS! Samtliga priser är inklusive 25 % moms och efter 50 % RUT-avdrag. Det tillkommer även en drift/bilkostnad. Minimidebitering på 4 timmar gäller för samtliga timpris-alternativ. Vi lånar även ut flyttlådor för 400 kr. Som pricken över i:et tar vi inte ut extra taxa för utkörning till orter i Skåne utan priset är detsamma oavsett var du ska flytta.

Flyttstädning

Vi är erfarna och försäkrade

Som en av de mest väletablerade flyttfirmorna i Skåne med omnejd kan du lita på att vi erbjuder pålitliga flyttjänster i Halmstad.

Vår firma är försäkrad vilket även inkluderar alla de ägodelar som vi flyttar åt dig. För att erbjuda transporttjänster i Sverige behöver man ett Trafiktillstånd vilket vi också har. Dessutom genomförs alla flyttar i enlighet med industribestämmelserna i Bohag_2010.

Allt för att du ska kunna ta ett steg tillbaka och slippa oroa dig och stressa över flytten för att istället fokusera på att inreda ditt nya hem.

Ska du flytta till Halmstad?

Oavsett om du ska flytta till Halmstad eller från Halmstad kan vi hjälpa dig. Med tillgång till ett stort personalantal och flera bilar är ingen flytt för stor eller för liten för oss.

Halmstad har som mål att växa till 150 000 invånare innan 2050 och varje år flyttar tusentals personer till Hallands huvudstad. Försäkra dig om att din flytt sköts smidigt och anlita proffs till att hjälpa dig.

Kontakta oss gärna om du har frågor gällande vår flyttfirma i Halmstad och hur du anlitar oss.

Få en offert för flytthjälp i Halmstad redan idag

Är du i behov av flytthjälp i Halmstad kan du enkelt begära en offert från oss direkt från hemsidan. Därefter återkommer vi med ett anpassat prisförslag baserat på dina behov och önskemål.

Det går också bra att kontakta oss om du skulle ha frågor eller funderingar – vi står redo att hjälpa dig!

Frågor och svar om flytthjälp i Halmstad

Vad kostar flyttfirma i Halmstad?

Kontakta oss eller använd vårt formulär ovantill för att få en kostnadsfri offert, då varje flytt kan se annorlunda ut.

Kan man få fast pris för en flytt i Halmstad?

Ja, på vår webbplats kan du enkelt ta del av en kostnadsfri offert. JC Flytt och Städ eftersträvar att alltid utgå ifrån ett fastpris när det möjligt.

Vad kostar en flyttfirma i timmen i Halmstad?

På JC Flytt och Städ erbjuder vi två personer och en lastbil för så lite som 495 kr / h. Genom att kontakta oss så kan du ta del av ett prisförslag helt utan kostnad, innan din flytt.

Vilken flyttfirma i Halmstad är bäst?

På JC Flytt och Städ utgår vi efter varje kunds behov och önskemål, samt att vi erbjuder antingen fastpris eller låg timtaxa vid de fall vi måste utföra arbetet under en viss tid.

Vilka försäkringar ingår vid flytt i Halmstad?

Genom heltäckande försäkring som gäller vid olyckor och skador av egendom så skyddas både vi på JC Flytt och Städ samt ni som anlitar oss.