Flyttstädning Helsingborg

För många är flyttstädningen ett av de mest stressfulla momenten vid en flytt. Så varför slösa dyrbar tid på att städa när du istället kan lägga tiden på ditt nya boende?

Det är där vi kommer in i bilden.

Om du känner dig stressad inför en flytt kan vi på JC Flytt & Städ underlätta för dig genom att erbjuda effektiv och professionell flyttstädning i Helsingborg med omnejd till ett fast pris. Vi erbjuder även besiktning av genomförd flyttstädning tillsammans med dig och den nya ägaren eller hyresgästen, och givetvis även vanliga flyttar av bohag och företag.

Låter det intressant? Nedan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med flyttstädning i Helsingborg med omnejd.

OBS! Samtliga priser är inklusive 25 % moms och efter 50 % RUT-avdrag. Det tillkommer även en drift/bilkostnad. Minimidebitering på 4 timmar gäller för samtliga timpris-alternativ. Vi lånar även ut flyttlådor för 400 kr. Som pricken över i:et tar vi inte ut extra taxa för utkörning till orter i Skåne utan priset är detsamma oavsett var du ska flytta.

Flyttstäd i Helsingborg och resten av Skåne

Oavsett varför du ska flytta eller vilken sorts bostad du ska lämna kan vi hjälpa dig flyttstäda. Med lång erfarenhet från branschen vet vi hur viktigt det är att man genomför en noggrann städning innan man flyttar. Vidare är vi medvetna om hur ofta nya hyresgäster och bostadsägare inte är nöjda med städningen när de flyttar in i sin nya bostad, varför vi tar vår uppgift på absolut största ansvar.

När du beställer en flyttstäd i Helsingborg från oss kan du vara säker på att arbetet kommer utföras korrekt och att resultatet kommer vara tillfredsställande för alla inblandade parter. Skulle det, mot förmodan, inte vara så inkluderas alla våra tjänster av en 10-dagars nöjd-kund-garanti som du kan läsa mer om i en av sektionerna nedan.

Innan vi fortsätter tänkte vi bara nämna att vi erbjuder flytthjälp och flyttstädning och att inget projekt är för stort eller för litet för oss. Kontakta oss för mer information.

Vi flyttstädar även på andra orter:

Vårt företag är baserat i Helsingborg men vi arbetar även i angränsande kommuner och kan hjälpa dig städa inför flyttar i hela Skåne. Med andra ord begränsar vi oss inte till flyttstädning i Helsingborg utan erbjuder flyttstädning och flyttar i:

Landskrona

Ängelholm

Malmö

Lund

Observera att detta endast är exempel på platser där vi kan hjälpa dig med flyttstädning. Du får gärna höra av dig till oss så kan vi bekräfta om vi kan hjälpa dig städa och flytta där du bor. Är du bosatt i Skåne kommer vi kunna hjälpa dig.

Förberedelser inför flyttstädning i Helsingborg

För att flyttstädningen ska flyta på så smidigt som möjligt och för att undvika onödiga förseningar är det viktigt att du förbereder din bostad innan städningen. Det krävs inget större arbete utan handlar om mindre åtgärder som underlättar arbetet för oss.


Givetvis måste du ha flyttat ut ur bostaden innan vi städar, men det säger kanske sig självt. För att vi ska kunna genomföra en heltäckande flyttstädning måste bostaden var nästintill helt tömd.

Det tillkommer nämligen extra avgifter om vi ska städa möbler och inredning som ska lämnas kvar i bostaden efter flytt. Vi debiterar även för att städa balkonger, källare och vindsutrymmen; kontakta oss så skapar vi en anpassad offert efter ditt behov. Vi rekommenderar även att du rensar avloppen innan vi kommer då det underlättar städningen.

Checklista inför flyttstäd

Spis

 • Rengöring kokplattor, även kokplattornas kanter.
 • Rengöring ovan- och undersida, sidor och vägg.
 • Rengöring spisfläkt, kåpa och filter.
 • Rengöring Plåtar och galler.
 • Rengöring ugn och värmeskåp.

Diskbänk, skåp, väggar och golv

 • Avtorkning diskbänk, vask och skärbräda.
 • Rengöring av kakel och kryddhylla.
 • Avtorkning skåp, in- och utvändigt.
 • Rengöring golv.

Övrigt Kök

 • Fönsterputs.
 • Rengöring kyl/frys invändigt, utvändigt om möjligt.
 • Rengöring väggar och tak från damm.
 • Rengöring snickerier.
 • Avtorkning skåp och garderober.
 • Våttorkning av golv.
 • Avtorkning innerdörrar.
 • Avtorkning eluttag och strömbrytare.
 • Rengöring på och bakom element.

Toalett och Badrum

 • Toalettstol och tvättställ.
 • Rengöring ovan- och undersida av tvättställ.
 • Rengöring badkar och badkarsfront samt under badkar.
 • Rensning golvbrunn.
 • Rengöring in- och utsidan av toalettstol.
 • Avtorkning rör.
 • Rengöring av kakelväggar.

Vardagsrum, sovrum och hall

 • Fönsterputs.
 • Rengöring snickerier.
 • Rengöring på och bakom element.
 • Våttorkning av golv.
 • Avtorkning innerdörrar.
 • Avtorkning skåp och garderober.
 • Avtorkning eluttag och strömbrytare.
 • Rengöring väggar och tak från damm.

Behöver du hjälp med att flytta?

Du vet väl om att vi är en komplett flyttfirma i Helsingborg som hjälper till med både flytt och flyttstäd? Vi kan med andra ord hjälpa dig flytta från ett boende till ett nytt eller flytta hela ditt företag till nya lokaler. Därefter hjälper vi dig med en ordentlig och ytterst tillfredsställande flyttstädning.

I likhet med våra städtjänster har vi ett team av proffs som hanterar alla flyttar för våra kunder. Efter en konsultation med dig kan vi enkelt avgöra ditt behov för att därefter skicka precis så många flyttgubbar och bilar du behöver för att så smidigt som möjligt flytta till ditt nya boende.

Naturligtvis rekommenderar vi att du kombinerar flytthjälpen med en ordentlig flyttstädning, men det är upp till dig.

Varför ska man välja professionell flyttstädning?

Kan man inte bara flyttstäda på egen hand? Jo, visst kan du göra det.

Faktum är att många fortfarande väljer att sköta flyttstädningen själv och det är inget fel med det. Risken finns dock att flyttstädningen inte godkänns varpå du antingen måste göra om städningen eller anställa ett proffs, trots allt.

Dessutom finns det flera fördelar med att använda en professionell flytt- & städfirma såsom JC Flytt & Städ i Helsingborg.

Fördelar med att beställa flyttstäd i Helsingborg från oss:

Mer tid till annat – det är alltid ett tidskrävande arbete att flyttstäda oavsett storleken på bostaden. Väljer du professionell flyttstädning i Helsingborg får du mer tid över till annat såsom att förbereda och inreda i din nya bostad.

Alltid bra resultat – väljer du att använda ett proffs kan du alltid lita på att du kommer vara nöjd med slutresultatet.

10 dagars garanti – skulle du inte vara nöjd med vår flyttstädning erbjuder vi en 10-dagars garanti som utlovar att arbetet utförts tillfredsställande.

RUT-avdrag – att man kan nyttja RUT-avdraget på 50 % vid flyttstädning är en av de största fördelarna med proffsig flytthjälp i våra ögon. Med avdraget får du nämligen en utmärkt tjänst för halva tjänstens värde. En win-win-situation helt enkelt.

Besiktning – på JC Flytt & Städ genomför vi även besiktning av flyttstädningar för att garantera att de är tillfredsställt genomförda. Därmed slipper du krångla med mäklare och den nya hyresgästen eller bostadsägaren om de inte skulle vara nöjda.

Hjälp med flytten – förutom att städa din bostad efter du har flyttat kan vi hjälpa dig med själva flytten. Kontakta oss idag för att få en offert inför din flytt.

Kontakta oss idag

Som du säkert förstår vid det här laget kan vi hjälpa dig med allt som berör flytt och flyttstädning i hela Skåne, från flyttstädning i Landskrona till företagsflyttar i Helsingborg, och allt däremellan.

Du kan antingen skicka in en bokningsförfrågan eller kontakta oss per telefon så kommer en av våra flyttexperter att kontakta dig snarast möjligt så att ni kan planera er flyttstädning.

Frågor och svar om flyttstäd i Helsingborg

Vad ingår i en flyttstädning i Helsingborg?

Bland annat skåp, dörrar, bänkskivor och fönster rengörs samt självfallet golv och väggar. Svåråtkomliga utrymmen såsom under kylskåp, frys och bakom spis tillgodoses, samt in- och utvändig rengöring av till exempel ugn och kylskåp.

Finns det flyttstäd med garanti i Helsingborg?

Ja, på JC Flytt och Städ garanteras ett professionellt städresultat och det är din rätt att åtgärder sätts in om du inte är nöjd.

Vilka betalsätt finns för flyttstädning i Helsingborg?

Swish, banköverföring och även faktura finns tillgängliga som betalmetoder.

Hur mycket kostar flyttstäd i Helsingborg?

Få ett prisförslag längre upp på denna sida innan du fattar ett beslut, då kostnaden av flyttstäd kan skilja sig beroende på vilken typ av bostad det handlar om.

Hur lång tid tar en flyttstädning i Helsingborg vanligtvis?

Uppskattningsvis så tar det cirka en timme att städa 10 m2, hur stor din bostad är och vilket grundskick den är i påverkar dock också hur lång tid en flyttstädning kan ta.