Flyttfirma Lund

JC Flytt & Städ är en mycket uppskattad flyttfirma i Lund som erbjuder kompletta flyttjänster från flyttpackning till flyttstädning och montering av möbler.

Varje år flyttar cirka 10 000 personer till Lund medan strax under 10 000 flyttar därifrån. Det innebär att cirka 20 000 personer behöver flytthjälp i Lund varje år. Många av dessa är så klart studenter, professorer och andra som har tidsbegränsade kopplingar till Lunds Universitet. Låt oss hjälpa dig med din flytt.

Nedan hittar du mer information om varför en flyttfirma är att föredra när man flyttar samt vilka tjänster och lösningar vi kan erbjuda dig som ska flytta till Lund.

Anlita professionell flytthjälp i Lund

Fördelarna med att anlita professionell flytthjälp är många, oavsett var man ska flytta. Som sagt har vi mångårig erfarenhet från branschen vilket hjälper oss effektivisera varje flytt. Det har också gett oss en tydlig förståelse över att varje flytt är helt unik varför vi skapar anpassade lösningar åt varje enskild kund – allt för att du ska få den mest lämpliga flytthjälpen möjlig.

Bokar du en flytt med oss idag kommer vi be dig förklara din behov så återkommer vi omgående med en anpassad plan. Exempelvis kan vi erbjuda enkel flytthjälp där vi hjälper dig fysiskt flytta ditt bohag till en ny adress, eller en komplett flyttlösning där vi hjälper dig flyttpacka, flytta, flyttstäda och återvinna allt avfall från flyttprocessen.

Boka oss som flyttfirma i Lund och resten av Skåne

JC Flytt & Städ är etablerade som en av de mest populära flyttfirmorna i Lund, fast vi är även verksamma i resten av Skåne och på sistone även mycket i Halland. Givetvis kan vi även hjälpa dig flytt från Lund till en annan ort i Sverige, även om den orten ligger utanför våra vanligare arbetsorter.

Detta betyder att du kan anlita oss som flyttfirma i Lund men även i följande orter:

Malmö

Helsingborg

Höganäs

Halmstad

Lund

Flyttfirma Lund pris och villkor

Den stora frågan som våra kunder brukar ha är: vad kostar en flyttfirma i Lund?

Svaret beror så klart på hur stort bohag du ska flytta samt vilka tjänster du behöver av oss. Med det sagt strävar vi efter total transparens och försöker i den mån det går att erbjuda fasta priser.

Du hittar vår prislista här nedan och får gärna kontakta oss om du vill ha mer information eller har frågor.

3 Man + Lastbil

Har du tunga möbler och många flyttlådor du ska ta med behöver vi ofta mer manskraft och skickar då tre personer med en lastbil.

695 kr /h

4 Man + 2 Lastbil

Om du ska genomföra en större flytt skickar vi gärna fler mannar och ännu fler lastbilar. Vi anpassar oss helt enkelt efter dina behov.

995 kr /h

Fastpris

Vi tror starkt på fast prissättning då det underlättar för alla inblandade parter. Du kan skicka en offertförfrågan direkt på sajten så återkommer vi med ett prisförslag.

OBS! Samtliga priser är inklusive 25 % moms och efter 50 % RUT-avdrag. Det tillkommer även en drift/bilkostnad. Minimidebitering på 4 timmar gäller för samtliga timpris-alternativ. Vi lånar även ut flyttlådor för 400 kr. Som pricken över i:et tar vi inte ut extra taxa för utkörning till orter i Skåne utan priset är detsamma oavsett var du ska flytta.

Flyttstädning

Försäkrad firma med garantier

Det viktigaste för oss är att våra kunder är nöjda med utfört arbete, men även att de känner sig trygga under hela flytten. Därför följer hela vår verksamhet och alla våra anställda strikta policys gällande miljö, arbetsrätt och kundkontakt.

Vi är även Ansvarsförsäkrade genom Trygg Hansa och erbjuder 10 dagars garanti på utförd flytt och flyttstädning i fall något, mot förmodan, inte skulle ha godkänts.

Få en offert idag

Kontakta oss idag så återkommer vi omgående med en anpassad flyttlösning som är helt anpassad efter dina behov och din budget. Som sagt erbjuder vi flytthjälp men även packning, montering och flyttstädning i Lund.

Frågor och svar om flyttfirma i Lund

Hur betalar jag för flytt i Lund?

Genom Swish, faktura och banköverföring så betalar du enkelt för din flytt hos oss. Vi erbjuder de allra vanligaste betalsätten för att utgå efter varje kunds behov.

Vilka försäkringar finns för flytt i Lund?

Vi är helförsäkrade och därför blir du kompenserad om någonting mot förmodan skulle bli skadat eller gå sönder. Om en olycka inträffar under flytten täcker självklart vår försäkring detta också.

Finns det flyttfirma i Lund med fast pris?

Ja, använd vår webbplats för att få en kostnadsfri offert, då vi gör vårt yttersta för att du ska kunna få en prisbild innan du anlitar oss.

Hur långt innan ska man boka flyttfirma i Lund?

Du bör kontakta oss 3 månader innan din flytt som senast, detta är dock en tumregel och vi gör vårt bästa för att tillgodose varje kunds specifika behov.

Vad kostar flyttfirma i Lund?

Varje flytt ser olika ut och du bör därför skicka en prisförfrågan genom vår webbplats eller via kontakta oss via telefon.