Flyttfirma Lund

JC Flytt & Städ är en mycket uppskattad flyttfirma i Lund som erbjuder kompletta flyttjänster från flyttpackning till flyttstädning och montering av möbler.

Varje år flyttar cirka 10 000 personer till Lund medan strax under 10 000 flyttar därifrån. Det innebär att cirka 20 000 personer behöver flytthjälp i Lund varje år. Många av dessa är så klart studenter, professorer och andra som har tidsbegränsade kopplingar till Lunds Universitet.

Många väljer så klart att ta hjälp av nära och kära inför flytten, men många väljer också att anlita en professionell flyttfirma i Lund, förslagsvis oss på JC Flytt & Städ.

Nedan hittar du mer information om varför en flyttfirma är att föredra när man flyttar samt vilka tjänster och lösningar vi kan erbjuda dig som ska flytta till Lund.

Anlita professionell flytthjälp i Lund

Fördelarna med att anlita professionell flytthjälp är många, oavsett var man ska flytta. Som sagt har vi mångårig erfarenhet från branschen vilket hjälper oss effektivisera varje unika flytt som vi åker på. Det har också gett oss en tydlig förståelse över att varje flytt är helt unik varför vi skapar anpassade lösningar åt varje enskild kund – allt för att du ska få den mest lämpliga flytthjälpen möjlig.

Bokar du en flytt med oss idag kommer vi be dig förklara din behov så återkommer vi omgående med en anpassad plan. Exempelvis kan vi erbjuda enkel flytthjälp där vi hjälper dig fysiskt flytta ditt bohag till en ny adress, eller en komplett flyttlösning där vi hjälper dig flyttpacka, flytta, flyttstäda och återvinna allt avfall från flyttprocessen.

Boka oss som flyttfirma i Lund och resten av Skåne

JC Flytt & Städ är etablerade som en av de mest populära flyttfirmorna i Lund, fast vi är även verksamma i resten av Skåne och på sistone även mycket i Halland. Givetvis kan vi även hjälpa dig flytt från Lund till en annan ort i Sverige, även om den orten ligger utanför våra vanligare arbetsorter.

Detta betyder att du kan anlita oss som flyttfirma i Lund men även i följande orter:

Malmö

Helsingborg

Höganäs

Halmstad

Lund

Flyttfirma Lund: pris och villkor

Den stora frågan som våra kunder brukar ha är: vad kostar en flyttfirma i Lund?

Svaret beror så klart på hur stort bohag du ska flytta samt vilka tjänster du behöver av oss. Med det sagt strävar vi efter total transparens och försöker i den mån det gå erbjuda fasta priser.

Du hittar vår prislista här nedan och får gärna kontakta oss om du vill ha ännu mer information.

2 Man + Lastbil

För flyttar från många lägenheter och mindre företag brukar det ofta räcka gott och väl med 2 personer och 1 lastbil.

495 kr /h

3 Man + Lastbil

Har du tunga möbler och många flyttlådor du ska ta med behöver vi ofta mer manskraft och skickar då tre personer med en lastbil.

695 kr /h

4 Man + 2 Lastbil

Om du ska genomföra en större flytt skickar vi gärna fler mannar och ännu fler lastbilar. Vi anpassar oss helt enkelt efter dina behov.

995 kr /h

Fastpris

Vi tror starkt på fast prissättning då det underlättar för alla inblandade parter. Du kan skicka en offertförfrågan direkt på sajten så återkommer vi med ett prisförslag.

Försäkrad firma med garantier

Det viktigaste för oss är att våra kunder är nöjda med utfört arbete men även att det känner sig trygga under hela flytten. Därför följer hela vår verksamhet och alla våra anställda strikta policys gällande miljön, arbetsrätt och kundkontakt.

Vi är även Ansvarsförsäkrade genom Trygg Hansa och erbjuder 10 dagars garanti på utförd flytt och flyttstädning i fall något, mot förmodan, inte skulle ha godkänts.

Kan man inte flytta till Lund själv?

Jo, visst kan du det. De allra flesta väljer fortfarande att flytta på egen hand och ta hjälp av vänner för de allra tyngsta bitarna.

Fast om du, som så många andra i Lund, är upptagen med studier eller arbete och har begränsat med fritid, kan det vara svårt och stressigt att få ihop en hel flytt och allt vad det innebär.

Anlitar du istället JC Flytt & Städ som din flyttfirma i Lund kommer flytten gå hur smidigt som helst. Du bestämmer hur mycket eller lite hjälp du behöver, därefter dyker våra flyttgubbar upp på utsatt tid och utför arbetet enligt konstens alla regler. Det innebär att du, tekniskt sett, knappt behöver lyfta ett finger.

Få en offert idag

Kontakta oss idag så återkommer vi omgående med en anpassad flyttlösning som är helt anpassad efter dina behov och din budget. Som sagt erbjuder vi flytthjälp men även packning, montering och flyttstädning i Lund.