Flyttfirma Eslöv

Flyttfirma Eslöv? JC Flytt & Städ! Vi är verksamma över hela Skåne och stora delar av Halland. Från att bara ha varit verksamma i Helsingborg, där vi har vårt huvudkontor, så har våra nöjda kunder skapat möjligheter och nya kunder över hela Skåne, däribland Eslöv. Fördelen med att anlita oss är att vi inte tar betalt för framkörnings- och transportkostnader. Vi är därför ett extra bra val om du flyttar mellan olika kommuner. 

Vi är en komplett flyttfirma som alltid erbjuder fast pris. Föredrar du istället timpris så varierar priset beroende hur många personer du önskar ta hand om din flytt. Vi erbjuder alltid minst två personer per lastbil. Förutom att bära alla dina ägodelar och ditt bohag, köra det till din nya bostad och bära in allt i de rum du önskar så kan du anlita oss för montering av möbler och packning av flyttlådor. Vi finns för att göra flytten så enkel och smidig som möjligt för dig.

Frigör tid och tunga lyft med hjälp av flyttfirma

En flytt är tidskrävande, energikrävande och kan orsaka både konflikter och trötta kroppar. Flytten är så mycket mer än dagen då du flyttar hela bohaget från din gamla bostad till den nya. Processen börjar långt tidigare med att säga upp och teckna olika avtal, rensa hemmet och packa flyttlådor. Det är mycket tid som går åt till att packa, kolla på nya möbler och avgöra vad man ska göra med sina nuvarande möbler – vad ska behållas och var ska det stå samt vad ska säljas eller skänkas? 

En flytt är dessutom svår att genomföra på egen hand och ofta behövs hjälp från nära och kära som ska vilja ställa upp. Dessutom behövs det hyras släp eller lastbil för att kunna flytta allt vanligtvis. När du anställer en flyttfirma i Eslöv slipper du lägga tid och energi på att fixa allt inför själva flyttdagen och kan lägga all energi på tiden innan och efter.

All vår personal har hög kompetens och lång erfarenhet av flytt. Vi är varsamma med dina ägodelar och finns till för att göra flytten så enkel som möjligt för dig.

Hur mycket kostar en flyttfirma i Eslöv?

Vi tillämpar en fast prissättning och är helt transparenta med avgifter och kostnader. Nedan har vi samlat våra mest grundläggande avgifter men du kan även använda planeringsverktyget för en offert för att få ett uppskattat pris anpassat efter dina behov.

2 Man + Lastbil

För flyttar från många lägenheter och mindre företag brukar det ofta räcka gott och väl med 2 personer och 1 lastbil.

495 kr /h

3 Man + Lastbil

Har du tunga möbler och många flyttlådor du ska ta med behöver vi ofta mer manskraft och skickar då tre personer med en lastbil.

695 kr /h

4 Man + 2 Lastbil

Om du ska genomföra en större flytt skickar vi gärna fler mannar och ännu fler lastbilar. Vi anpassar oss helt enkelt efter dina behov.

995 kr /h

Fastpris

Vi tror starkt på fast prissättning då det underlättar för alla inblandade parter. Du kan skicka en offertförfrågan direkt på sajten så återkommer vi med ett prisförslag.

OBS! Samtliga priser är inklusive 25 % moms och efter 50 % RUT-avdrag. Det tillkommer även en drift/bilkostnad. Minimidebitering på 4 timmar gäller för samtliga timpris-alternativ. Vi lånar även ut flyttlådor för 400 kr. Som pricken över i:et tar vi inte ut extra taxa för utkörning till orter i Skåne utan priset är detsamma oavsett var du ska flytta.

Försäkrad flyttfirma med bra garantier

Naturligtvis har vi alla tillstånd som krävs för att bedriva vår verksamhet, däribland ett Yrkestrafiktillstånd. Vi är även helt försäkrade med försäkringar som inkluderar våra anställda men även kunden och deras ägodelar. Den försäkringen kallas Bohag_2020.

Slutligen erbjuder vi en nöjd-kund-garanti i fall du inte skulle vara nöjd med de tjänster som vi tillhandahållit.

Få en kostnadsfri offert idag

Du kan alltid begära en kostnadsfri och icke-bindande offert från oss redan idag.

Vi återkommer så fort vi kan med ett prisförslag anpassat efter de tjänster du behöver.

Frågor och svar om flyttfirma i Eslöv

Kan man få fast pris för en flytt i Eslöv?

Ja, du kan skicka en kostnadsfri förfrågan om fastpris och vi gör alltid vårt bästa för att tillgodose dina behov.

Vilken flyttfirma i Eslöv är bäst?

Vi på JC Flytt och Städ eftersträvar att ligga på topp och erbjuder därför alltid helförsäkrad flytt med låga kostnader, från 495 kr / h och alltid med minst två personer per lastbil.

Vilka försäkringar gäller vid flytt i Eslöv?

Heltäckande försäkring gäller alltid och ersätter eventuella skador av egendom vilket gör att ansvaret vilar på oss.

Vad kostar flyttfirma i Eslöv?

Vi erbjuder låga priser från 495 kr / timmen och i många fall möjlighet till fastpris för att skräddarsy din flytt efter dina behov.

Hur betalar man för flytt i Eslöv?

Swish, banköverföring och betalning via faktura erbjuds alltid för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för våra kunder.