Flyttfirma Kristianstad – JC Flytt

Letar du efter en flyttfirma i Kristianstad? Då har du kommit helt rätt. JC Flytt är en av de ledande flyttfirmorna i Skåne som regelbundet hjälper kunder flytta till och från Kristianstad.

På företaget har vi omfattande erfarenhet från flyttbranschen och vi arbetar både mot privatkunder och företag. Dessutom begränsar vi oss inte i storleken på flytten utan kan hjälpa dig flytta oavsett hur mycket eller lite saker det är du ska flytta.

Eftersom vi är aktiva i hela Skåne kan vi bidra med hjälp om du ska flytta inom Kristianstad men även om du planerar att flytta till eller från en annan ort. Kontakta oss idag för att få ett prisförslag och fortsätt gärna läsa för att lära dig mer om vad vi kan erbjuda dig.

Även verksamma i:

Behöver man professionell flytthjälp i Kristianstad?

Nej, det finns inget krav på att du måste använda en flyttfirma i Kristianstad, däremot underlättar det något enormt för både dig och dina nära och kära som slipper bidra med muskelstyrka.

Fördelen med att anlita oss är att vi är en heltäckande flyttfirma som kan hjälpa dig så lite eller mycket du behöver genom hela processen. Förutom flyttjänster erbjuder vi nämligen flyttstädning, packning, montering och kan köra allt avfall som blir över efter flytten.

Du kan med andra ord anlita oss för att genomföra hela din flytt från början till slut utan att du behöver lyfta ett finger. Samtidigt kan du välja att bara anlita oss för delar av processen, exempelvis flytten och flyttstädning, eller flytt och montering av möbler. Valet är upp till dig!

Prisvärd flyttfirma i Kristianstad med omnejd

Vi är stolta över att ha några av branschens ärligaste priser och tar inte extra betalt för att köra ut eller flytta ditt bohag längre sträckor. Du betalar precis som du gör för en lokal flyttfirma fast oftast betydligt mycket mindre.

Även våra andra tjänster – såsom flyttstädning i Kristianstad – är ärligt prissatta. Dessutom nyttjar vi en fast prisplan som anpassas efter storleken på bohaget eller företaget som ska flyttas, antalet flyttgubbar vi behöver skicka med samt tiden som vi uppskattar att flytten tar.

Nedan kan du läsa mer om vad vår flyttfirma i Kristianstad kostar samt få en överblick på vad det kan komma att kosta för just din flytt.

Tillgängliga i hela Skåne

Vänligen observera att JC Flytt är verksamma i hela Skåne med omnejd. Det innebär att vi kan hjälpa dig flytta till och från följande orter (för att nämna ett par):

Malmö

Helsingborg

Hässleholm

Lund

Vad kostar en flyttfirma i Kristianstad?

Vi förstår att priset är en viktig faktor när man letar efter en flyttfirma i Kristianstad. Att flytta är ofta dyrare än vad man beräknar och det är många mindre utgifter som många glömmer räkna med när de sätter budgeten för sin flytt.

Därför vill inte vi vara de som förstör din flyttbudget med orimliga priser. Som du kan se nedan är vår prissättning helt transparent och om du räknar på tiden och energi du sparar på att använda oss istället för att flytta på egen hand, så blir det tydligt hur billiga våra tjänster är.

2 Man + Lastbil

För flyttar från många lägenheter och mindre företag brukar det ofta räcka gott och väl med 2 personer och 1 lastbil.

495 kr /h

3 Man + Lastbil

Har du tunga möbler och många flyttlådor du ska ta med behöver vi ofta mer manskraft och skickar då tre personer med en lastbil.

695 kr /h

4 Man + 2 Lastbil

Om du ska genomföra en större flytt skickar vi gärna fler mannar och ännu fler lastbilar. Vi anpassar oss helt enkelt efter dina behov.

995 kr /h

Fastpris

Vi tror starkt på fast prissättning då det underlättar för alla inblandade parter. Du kan skicka en offertförfrågan direkt på sajten så återkommer vi med ett prisförslag.

OBS! Samtliga priser är inklusive 25 % moms och efter 50 % RUT-avdrag. Det tillkommer även en drift/bilkostnad. Minimidebitering på 4 timmar gäller för samtliga timpris-alternativ. Vi lånar även ut flyttlådor för 400 kr. Som pricken över i:et tar vi inte ut extra taxa för utkörning till orter i Skåne utan priset är detsamma oavsett var du ska flytta.

Vi är försäkrade och erbjuder garantier

Att överlåta flytten till en tredje part kan för många kännas nervöst och läskigt. För att lugna våra kunder är vi helt försäkrade och erbjuder nöjd-kund-garanti ifall något skulle gå fel under arbetet eller om du inte är nöjd med våra tjänster.

Dessutom har all vår personal mångårig erfarenhet från flyttbranschen och vet hur man på bästa sätt hanterar allt från ömtåliga möbler, speglar och tavlor till flyttlådor fyllda med dyrbart porslin.

Du behöver alltså inte oroa dig för dina ägodelar under flytten!

Naturligtvis har vi även alla tillstånd och licenser som krävs för att bedriva vår verksamhet. Läs mer på sidan ”Om oss”.

Begär en kostnadsfri offert redan idag

Vi står redo att underlätta din flytt i Kristianstad och ser fram emot att få hjälpa dig till din nya bostad. Känner du likadant idag kan du begära en kostnadsfri offert så återkommer vi med ett prisförslag anpassat efter dina behov.