Dags att byta bostad?

Vårt mål är att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att flytta och förstår hur känsligt det är att låta andra hantera ens privata egendom. Därför är vår personal utbildade i att vara så tillmötesgående, varsamma och respektfulla som möjligt. Du kan med andra ord lita på att ditt privata hem är i säkra händer och kan istället lägga tid och energi på annat, fördelaktigen den nya bostaden.

Villor, lägenheter och sommarstugor.

Nedmontering och uppmontering.

Packning och paketering.

Transport av godset.

Magasinering och bortforsling.

Vi flyttar åt dig i hela Skåne

Varför du ska du ta hjälp av oss

Bohagsflytt – dvs. flytt till och från privata bostäder – är en av våra främsta tjänster. Vi har mångårig erfarenhet av alla sorters flyttjänster men har specialiserat oss på just bohagsflytt i Helsingborg och resten av Skåne.

Vårt mål är att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att flytta och förstår hur känsligt det är att låta andra hantera ens privata egendom. Därför är vår personal utbildade i att vara så tillmötesgående, varsamma och respektfulla som möjligt. Du kan med andra ord lita på att ditt privata hem är i säkra händer och kan istället lägga tid och energi på annat, fördelaktigen den nya bostaden.

Behöver du hjälp med en bohagsflytt i Helsingborg med omnejd har du hittat helt rätt. På följande sida kan du läsa mer om de tjänster vi erbjuder och exakt hur vi kan se till att din flytt flyter på smidigt.

Vad kostar en bohagsflytt?

2 Man + Lastbil

För flyttar från många lägenheter och mindre företag brukar det ofta räcka gott och väl med 2 personer och 1 lastbil.

495 kr /h

3 Man + Lastbil

Har du tunga möbler och många flyttlådor du ska ta med behöver vi ofta mer manskraft och skickar då tre personer med en lastbil.

695 kr /h

4 Man + 2 Lastbil

Om du ska genomföra en större flytt skickar vi gärna fler mannar och ännu fler lastbilar. Vi anpassar oss helt enkelt efter dina behov.

990 kr /h

Fastpris

Vi tror starkt på fast prissättning då det underlättar för alla inblandade parter. Du kan skicka en offertförfrågan direkt på sajten så återkommer vi med ett prisförslag.

OBS! Samtliga priser är inklusive 25 % moms och efter 50 % RUT-avdrag. Milersättning på 6kr/km samt minimidebitering på 4 timmar gäller för samtliga timpris-alternativ. Vi lånar även ut flyttlådor för 400 kr. Som pricken över i:et tar vi inte ut extra taxa för utkörning till orter i Skåne utan priset är detsamma oavsett vad du ska flytta.

Förbered dig inför
flytten

Även om vi gärna hjälper dig med allt som berör din flytt från att packa flyttlådor till att transportera alla dina möbler, finns det vissa saker du kan göra för att underlätta arbetet.

För det första behöver du vara tydlig om den flytthjälp du behöver när du bokar så att vi kan komma dit med rätt personal och utrustning. Givetvis behöver bostaden även vara tillgänglig och allt som ska flyttas ska vara redo innan din flyttfirma dyker upp.

En viktig del av förberedelsen är att du packar allting effektivt och säkert. Är du osäker på hur man gör det så hänvisar vi dig till våra smarta packningstips.

Packningstips

Grundregel: Packa inte tyngre än du själv kan bära!

 • Det viktigaste är att använda riktiga flyttkartonger av bra kvalitet.
 • Tänk på att inte packa för tungt, fyll inte hel flyttlåda med böcker. Packa halva kartongen och fyll på med kuddar, kläder och annat lättare bohag.
 • Porslin: Packa tallrikar på högkant med packpapper emellan, packa sedan glad eller liknande ovanpå.
 • Fyll flyttlådan helt, då håller godset sig stilla
 • Lägg tunga saker i botten och lättare högre upp
 • Ta ner samtliga lösa hylldelar och tejpa eller knyt om med snöre.
 • Små speglar eller tavlor packas ner i öppna kartonger. Större tavlor eller speglar lämnas hängande på sin plats.
 • Bunta ihop kvastar, stavar, skidor, gardinstänger och likande till lättburna paket.
 • Lägg allt i flyttlåda som får plats i flyttlåda.
 • Skriv på kortsidorna om ni är i behov av att skriva på kartongerna.
 • Lägg mjuka saker i stora sopsäckar.
 • Koppla ur alla sladdar till TV, DV, stereo, video och liknande, därefter färsy med tejp eller snöre.
 • Rulla ihop samtliga mattor därefter knut eller tejpa ihop
 • Mindre krukväxter packar du enklast ner i öppna kartonger och Avvakta med vattningen 2–3 dagar.