Bohagsflytt

Bohagsflytt – dvs. flytt till och från privata bostäder – är en av våra främsta tjänster. Vi har mångårig erfarenhet av alla sorters flyttjänster men har specialiserat oss på just bohagsflytt i Helsingborg och resten av Skåne.

Vårt mål är att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att flytta och förstår hur känsligt det är att låta andra hantera ens privata egendom. Därför är vår personal utbildade i att vara så tillmötesgående, varsamma och respektfulla som möjligt. Du kan med andra ord lita på att ditt privata hem är i säkra händer och kan istället lägga tid och energi på annat, fördelaktigen den nya bostaden.

Behöver du hjälp med en bohagsflytt i Helsingborg med omnejd har du hittat helt rätt. På följande sida kan du läsa mer om de tjänster vi erbjuder och exakt hur vi kan se till att din flytt flyter på smidigt.

Bohagsflytt Helsingborg

 
Oavsett hur mycket eller lite hjälp du behöver med din bohagsflytt i Skåne kan vi hjälpa dig; från enstaka möbler till stora villor och dödsbon. På flyttfirman har vi ett stort antal fordon i olika storlekar vilket hjälper oss effektivisera varje flytt.
 
Givetvis har vi kunnig personal och all den utrustning som krävs för att på ett säkert sätt transportera dina möbler och ägodelar, allt för en smidig bohagsflytt i Helsingborg.
 

Flyttjänster i resten av Skåne

 
JC Flytt och Städ må vara baserade i Helsingborg, fast det innebär inte att vi begränsar oss där. Vi kan nämligen hjälpa dig flytta till och från Helsingborg och mellan andra städer i Skåne med omnejd.
 
Du bland annat anlita oss för:
 
 • Bohagsflytt Malmö
 • Bohagsflytt Landskrona
 • Bohagsflytt Åstorp
 • Bohagsflytt Höganäs
 • Bohagsflytt Halmstad
 • Bohagsflytt Ängelholm
 • Bohagsflytt Lund
 • Bohagsflytt Kronoberg
Som du ser arbetar vi aktiva över ett stort område i södra Sverige och vi är mer än villiga att anpassa oss efter våra kunder. Tillsammans med dig hittar vi alltid en tillfredsställande lösning på dina flyttbehov. Är du osäker på om vi erbjuder flytthjälp där du bor eller har frågor kan du alltid kontakta oss.
 

Varför man ska välja professionell flytthjälp

 
Självfallet måste man inte anställa en flyttfirma för en bohagsflytt i Helsingborg. Vi människor har alltid flyttat och de allra flesta löser det på egen hand. Men varför krångla till det och bjuda in alla man känner för att hjälpa till när du kan anlita oss och få flytten genomförd med minimal ansträngning och till ett förmånligt pris?
 
Fortfarande inte övertygad? Ta en titt på några av de andra fördelarna med att få professionell hjälp med din bohagsflytt.
 
 • Heltäckande lösning – förutom flytthjälp erbjuder vi flyttstädning, besiktning efter flyttstädning och packning av ägodelar. Du kan med andra ord anlita oss till att hantera hela din flytt från början till slut.
 • Garantier – vi tror helhjärtat på den service vi erbjuder och inkluderar därför alltid en garanti i tjänsterna vi utför. Skulle något gå sönder eller skadas under flytten har vi försäkringar som täcker det och är du av någon anledning inte nöjd med resultatet så har vi en 72-timmars nöjd-kund-garanti. 
 • RUT-avdrag – alla våra tjänster kvalificerar för RUT-avdrag vilket innebär att du endast behöver betala 50 % av våra (redan låga) listad priser.
 • Tillstånd & erfarenhet – naturligtvis har vi alla tillstånd och certifikat som krävs för att bedriva transporttjänster i Sverige. Och med vår omfattande erfarenhet kan du lita på att flytten genomförs enligt konstens alla regler.

Vad kostar en bohagsflytt i Helsingborg?

Dessvärre är det omöjligt att ge ett rakt svar på den frågan eftersom det helt beror på hur stor flytthjälp du behöver samt vilka tjänster du vill beställa. Att bara flytta någon enstaka möbel inom samma stad är naturligtvis billigare än att flytta ett helt hem från ena sidan Skåne till den andra.

Med det sagt har vi några av branschens mest konkurrenskraftiga priser och vi är alltid 100 % transparenta med alla kostnader. För oss är det viktigt att du känner att du vet vad du betalar för och att du blir rättvist behandlad.

För att underlätta har vi samlat alla våra priser och avgifter i en lättöverskådlig lista. Klicka på knappen bredvid för att se våra priser.

Förbered dig inför flytten

Även om vi gärna hjälper dig med allt som berör din flytt från att packa flyttlådor till att transportera alla dina möbler, finns det vissa saker du kan göra för att underlätta arbetet.

För det första behöver du vara tydlig om den flytthjälp du behöver när du bokar så att vi kan komma dit med rätt personal och utrustning. Givetvis behöver bostaden även vara tillgänglig och allt som ska flyttas ska vara redo.

En viktig del av förberedelsen är att du packar allting effektivt och säkert. Är du osäker på hur man gör det så hänvisar vi dig till våra smarta packningstips.

Checklista

Se vår checklista

Prislista

Se våra priser

 

Vi genomför även företagsflyttar

Ska ditt företag byta kontor eller öppna i nya lokaler? Inga problem!

VI har hjälpt hundratals företag med flyttar i Skåne och ser fram emot att hjälpa er också. Att flytta ett företag kräver ofta detaljerad planering för att undvika att verksamheten påverkas, därför rekommenderas det att man anlitar experter.

Få en kostnadsfri offert

Du kan beställa en bohagsflytt från oss per telefon (042 55 777) eller genom att fylla i vår bokningsformulär så återkommer vi inom kort till dig med en kostnadsfri offert. Det går även bra att ringa om du har frågor eller funderingar om en flytt.

Tillstånd och försäkringar

JC Flytt & Städ utför privata bohagsflyttar och agerar flyttfirma i Helsingborg och i övriga Skåne. Vi är väldigt angelägna om att våra kunder ska vara nöjda, vilket är vårt fokus och en central del i företaget.

Vi följer bestämmelser i bohag_2010 och vi är försäkrade; läs mer under rubriken Kvalite i toppmenyn. I Sverige måste ett transportföretag enligt lag ha Trafiktillstånd vilket vi självklart har.