Flyttfirma Hässleholm

JC Flytt är en flyttfirma i Hässleholm som snabbt etablerat sig som en av de mest pålitliga flyttjänsterna i Skåne. Idag är vi aktiva på alla stora orter i regionen och är en av få firmor som inte tar ut extra avgifter för utkörning och/eller flytt mellan olika orter.

Att vi dessutom tillämpar fast prissättning är till stor fördel för våra kunder som redan från början har full insikt i kostnaden för arbetet.

För att vara så tillmötesgående som möjligt har vi utvecklat en anpassningsbar flyttjänst där du själv väljer hur mycket eller lite hjälp du behöver. Anlita oss för att sköta själva flytten, eller hela processen från packning till flyttstädning och även montering av möbler.

Underlätta för dig själv med heltäckande flytthjälp

Fördelarna med att anlita en professionell flyttfirma i Hässleholm är många. Framför allt så är det praktiskt då du slipper lägga ner onödig ansträngning på flytten. Dessutom har alla på företaget lång erfarenhet från flyttbranschen vilket ger oss möjligheten att inte bara genomföra flytten snabbt utan även med största säkerhet.

Som ett kundorienterat företag utbildar vi alla våra flyttgubbar i kundkontakt och säkerhet. Därmed kan du förvänta dig tydlig kommunikation genom processen samt att alla dina ägodelar kommer behandlas med yttersta försiktighet.

Den kanske största fördelen är däremot att du slipper förlita dig på att dina nära och kära ska hjälpa dig med flytten – för vem vill det?

Billig flyttfirma i Hässleholm

Att flytta är ingen billig historia. Förutom hyror, avgifter och betalningar kopplade till bostäderna i fråga behöver man även köpa flyttlådor, hyra flyttbilar och kanske till och med ta ledigt från jobbet.

Därför vill vi inte att våra tjänster ska innebära en större ekonomisk påfrestning för våra kunder och gör allt vi kan för att pressa ner priserna. Det innebär att vi idag är en billig flyttfirma i Hässleholm och eftersom du kan anpassa våra tjänster så avgör du själv hur mycket tid och ansträngning du vill spara dig själv.

Tillgängliga i hela Skåne

Vänligen observera att JC Flytt är verksamma i hela Skåne med omnejd. Det innebär att vi kan hjälpa dig flytta till och från följande orter (för att nämna ett par):

Malmö

Helsingborg

Hässleholm

Lund

Hur mycket kostar en flyttfirma i Hässleholm?

Som sagt tillämpar vi en fast prissättning och vi är helt transparenta med alla avgifter och kostnader. Nedan har vi samlat våra mest grundläggande avgifter men du kan även använda planeringsverktyget för att få ett uppskattat pris anpassat efter dina behov.

Är du nöjd med det priset som vi presenterar kan du kontakta oss för att få en kostnadsfri offert med ett fast prisförslag.

2 Man + Lastbil

För flyttar från många lägenheter och mindre företag brukar det ofta räcka gott och väl med 2 personer och 1 lastbil.

495 kr /h

3 Man + Lastbil

Har du tunga möbler och många flyttlådor du ska ta med behöver vi ofta mer manskraft och skickar då tre personer med en lastbil.

695 kr /h

4 Man + 2 Lastbil

Om du ska genomföra en större flytt skickar vi gärna fler mannar och ännu fler lastbilar. Vi anpassar oss helt enkelt efter dina behov.

995 kr /h

Fastpris

Vi tror starkt på fast prissättning då det underlättar för alla inblandade parter. Du kan skicka en offertförfrågan direkt på sajten så återkommer vi med ett prisförslag.

OBS! Samtliga priser är inklusive 25 % moms och efter 50 % RUT-avdrag. Det tillkommer även en drift/bilkostnad. Minimidebitering på 4 timmar gäller för samtliga timpris-alternativ. Vi lånar även ut flyttlådor för 400 kr. Som pricken över i:et tar vi inte ut extra taxa för utkörning till orter i Skåne utan priset är detsamma oavsett var du ska flytta.

Flyttstädning

Försäkrad flyttfirma med bra garantier

Naturligtvis har vi alla tillstånd som krävs för att bedriva vår verksamhet, däribland ett Yrkestrafiktillstånd. Vi är även helt försäkrade med försäkringar som inkluderar våra anställda men även kunden och deras ägodelar.

Slutligen erbjuder vi en nöjd-kund-garanti i fall du inte skulle vara nöjd med de tjänster som vi tillhandahållit.

Få en kostnadsfri offert idag

Tycker du detta låter intressant och är behov av en flyttfirma i Hässleholm? Då kan du begära en kostnadsfri offert från oss redan idag.

Skicka in din ansökan så återkommer vi så fort vi kan med ett prisförslag anpassat efter de tjänster du behöver.

Frågor och svar om flyttfirma i Hässleholm

Hur mycket kostar det att flytta i Hässleholm?

Du kan enkelt fylla i vårat formulär längre upp på denna sida för att få en kostnadsfri offert, vilket betyder att du kan ta del av prisförslag innan du fattar några beslut.

Hur får jag ett bra pris för flytt i Hässleholm?

Genom att kontakta oss kan vi lägga upp hur mycket din flytt kan tänkas kosta, och vi erbjuder även låga timpriser om det är nödvändigt att utföra flytten under en viss tid.

Vilken flyttfirma i Hässleholm är bäst?

Vi menar gärna att JC Flytt och Städ möter all slags konkurrens då vi strävar efter att erbjuda bäst möjligast service till det förmånligaste priset, utan bekostnad av effektivitet och tid.

Vilka försäkringar finns för flytt i Hässleholm?

Vi erbjuder heltäckande försäkring från början till slut av hela flytten, som självklart också innefattar skador av egendom och olycksfall.

Hur och när betalar jag för flyttfirma i Hässleholm?

Faktura, Swish och banköverföring erbjuds via JC Flytt och Städ – med andra ord de allra vanligaste betalsätten för att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder.

Finns det flyttfirma i Hässleholm med fast pris?

Ja, JC Flytt och Städ erbjuder möjlighet till fast pris i allra de flesta fall. Skicka prisförfrågan via vår webbplats eller kontakta oss för att få ett prisförslag utan att binda upp dig.