Flyttfirma Malmö med bra omdöme

Som en ledande flyttfirma i Malmö specialiserar vi oss på bohagsflyttar, dvs. flytt från en personlig bostad till en annan. Utöver det erbjuder vi även andra relaterade tjänster, däribland företagsflyttar, flyttstädning samt flytthjälp och -tjänster i resten av Skåne, med huvudkontor i Helsingborg. Vi tar aldrig betalt för transport eller framkörningsavgifter, hos oss betalar du endast för flyttjänsten.

Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig att flytta till, från eller inom Malmö och vi förstår hur känsligt det är att låta andra hantera ens privata egendom. Därför tar vi vårt ansvar på allra största allvar och arbetar utifrån flera policys.

När du anlitar JC Flytt i Malmö kan du vara säker på att flytten genomförs snabbt och effektivt, utan att dina ägodelar utsätts för slitage eller risker. Vidare hanterar vi:

Villor, lägenheter och sommarstugor.

Nedmontering och uppmontering.

Packning och paketering.

Transport av godset.

Magasinering och bortforsling.

Anlita en flyttfirma i Malmö

Står du i tankarna att anlita en flyttfirma i Malmö har du kommit helt rätt. Som en av de snabbast växande firmorna i södra Sverige ser vi fram emot att hjälpa dig också.

Vi hanterar alla projekt, oavsett hur stort eller litet ditt flyttlass är. Det går bra att anlita oss för flytt av enstaka möbler och flyttlådor eller för omfattande flyttar från flerplansvillor. Vi anpassar alltid vårt arbete efter dina behov och har tillgång till flera flyttbilar och en stor samling personal.

All vår personal utbildas och har tillgång till den utrustning och tillbehör som krävs för att på ett säkert sätt flytta dina ägodelar, utan att ägodelarna eller våra flyttgubbar skadar sig. För oss är detta en självklarhet, men dessvärre gör inte alla våra konkurrenter det, varför du alltid ska anlita professionell flytthjälp i Malmö.

Flyttjänster i hela Skåne

JC Flytt och Städ är baserade i Helsingborg men det innebär inte att vi begränsar oss där. Som sagt är vi även en flyttfirma i Malmö och för din skull tar vi aldrig ut extra avgifter för utkörning. Du betalar precis lika mycket för JC Flytt & Städs tjänster som för en lokal flyttfirma i Malmö.

Du kan också anlita oss för flyttstädning Malmö, packning, montering och återvinning i samband med flytten.

Helsingborg

Landskrona

Halmstad

Lund

Av erfarenhet vet vi att ingen flytt är den andra lik. Därför är våra tjänster anpassningsbara och vi planerar alltid flyttarna efter dina önskemål och behov.

Har du frågor om exakt hur vi kan hjälpa dig är du välkommen att ringa eller begära en offert här på sajten. Du kan också bilda dig en uppfattning om vad vår flytthjälp i Malmö kostar genom att titta på vår kompletta prislista.

Vi flyttar även företag i Malmö

Med rollen som Sveriges tredje största stad och dörren till resten av Europa bör det inte komma som en överraskning att Malmö är en attraktiv stad för företag. Därför erbjuder vi även företagsflyttar i närområdet.

Vi anlitas ofta för företagsflyttar och är vana vid att flytta allt från mindre kontor med ett eller två rum till omfattande kontorslandskap med hundratals datorer, bord och annan inredning. Samtidigt har vi erfarenhet från att hjälpa företag med att flytta anställda till företagslägenheter i Malmö. Att flytta ett företag kräver ofta detaljerad planering för att undvika att verksamheten påverkas, därför rekommenderas det att man anlitar experter.

Ska ditt företag i Malmö byta kontor eller öppna i nya lokaler? Inga problem – Vi hjälper dig!

Vad kostar en flyttfirma i Malmö?

Utan att veta hur stort ditt bohag är och utan insikt i dina önskemål och behov är det väldigt svårt att ge ett exakt pris för en flytt i Malmö. Som du säkert förstår är det många faktorer som påverkar priset.

Med det sagt tillämpar vi fasta priser i så stor utsträckning som möjligt. Ta en titt på våra priser i den uppdaterade prislistan. Som du snart kommer se har vi några av branschens absolut bästa priser och vi erbjuder garantier på allt från flyttjänsterna till flyttstädning och packning.

Utan att veta hur stort ditt bohag är och utan insikt i dina önskemål och behov är det väldigt svårt att ge ett exakt pris för en flytt i Malmö. Som du säkert förstår är det många faktorer som påverkar priset.

Du kan också kika på vår praktiska checklista så att du är väl förberedd när det väl är dags att sätta igång med flytten i Malmö.

3 Man + Lastbil

Har du tunga möbler och många flyttlådor du ska ta med behöver vi ofta mer manskraft och skickar då tre personer med en lastbil.

695 kr /h

4 Man + 2 Lastbil

Om du ska genomföra en större flytt skickar vi gärna fler mannar och ännu fler lastbilar. Vi anpassar oss helt enkelt efter dina behov.

995 kr /h

Fastpris

Vi tror starkt på fast prissättning då det underlättar för alla inblandade parter. Du kan skicka en offertförfrågan direkt på sajten så återkommer vi med ett prisförslag.

OBS! Samtliga priser är inklusive 25 % moms och efter 50 % RUT-avdrag. Det tillkommer även en drift/bilkostnad. Minimidebitering på 4 timmar gäller för samtliga timpris-alternativ. Vi lånar även ut flyttlådor för 400 kr. Som pricken över i:et tar vi inte ut extra taxa för utkörning till orter i Skåne utan priset är detsamma oavsett var du ska flytta.

Flyttstädning

Förbered dig inför flytten

Även om vi gärna hjälper dig med allt som berör din flytt från att packa flyttlådor till att transportera alla dina möbler, finns det vissa saker du kan göra för att underlätta arbetet.

En viktig del av förberedelsen är att du packar allting effektivt och säkert. Är du osäker på hur man gör det så hänvisar vi dig till våra smarta packningstips.

Du behöver vara tydlig med den flytthjälp du behöver när du bokar, så att vi kan komma dit med rätt personal och utrustning. Givetvis behöver bostaden även vara tillgänglig och allt som ska flyttas vara redo.

Fördelar med att anlita oss för flytthjälp i Malmö

Heltäckande lösning – förutom flytthjälp erbjuder vi flyttstädning, besiktning efter flyttstädning och packning av ägodelar. Du kan med andra ord anlita oss till att hantera hela din flytt från början till slut.

Tillstånd & erfarenhet – naturligtvis har vi alla tillstånd och certifikat som krävs för att bedriva transporttjänster i Sverige. Och med vår omfattande erfarenhet kan du lita på att flytten genomförs enligt konstens alla regler.

Garantier – vi tror helhjärtat på den service vi erbjuder och inkluderar därför alltid en garanti i tjänsterna vi utför. Skulle något gå sönder eller skadas under flytten har vi försäkringar som täcker det och är du av någon anledning inte nöjd med resultatet så har vi en 10 dagars garanti.

RUT-avdrag – alla våra tjänster kvalificerar för RUT-avdrag vilket innebär att du kan spara in upp till 50 % av arbetskostnaden (upp till 75 000 kr per person och år).

Få ett kostnadsförslag

Är du i behov av flytthjälp i Malmö föreslår vi att du hör av dig till oss. Du kan beställa en offert per telefon (042 55 777) eller via knappen nedan.

Tillstånd och försäkringar

JC Flytt & Städ är experter på flyttar i Malmö och Skåne – oavsett om det gäller en bohagsflytt eller en företagsflytt. Vi är även extremt måna om att hjälpa våra kunder och har ansvarsförsäkringar och garantier på alla utförda tjänster.

Vidare följer vi bestämmelserna i bohag_2010 och har ett trafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen – ett måste för att transportera gods på landets vägar.

Frågor och svar om flyttfirma i Malmö

Hur mycket brukar flyttfirma kosta i Malmö?

Kostnaden sätts individuellt och beror på hur mycket som behöver transporteras, vi rekommenderar därför att du kontaktar oss eller använder formuläret längre upp på sidan för att få en kostnadsfri offert.

Vad kostar en flyttfirma i timmen i Malmö?

På JC Flytt och Städ kan du ta del av timpriser som tillgodoser alla slags behov, dessutom har du möjligheten att i förväg få reda på vad din flytt kan tänkas kosta i sin helhet.

Vad kostar en lägenhetsflytt i Malmö?

En lägenhetsflytt i Malmö innebär i många fall vår lägsta prisnivå, vill du dock få en uppfattning om hur många timmar det kan tänkas ta bör du kontakta oss.

Vilken försäkring finns det för flytt i Malmö?

JC Flytt och Städ har självklart heltäckande försäkring om olyckor skulle inträffa eller om någon egendom mot förmodan skulle ta skada.

Vilken flyttfirma är bäst i Malmö?

Vår ambition är att möta all konkurrens genom att erbjuda flytt inom Malmö och hela Skåne utan extra avgifter eller onödiga kostnader.