Flyttfirma Landskrona

JC Flytt är en etablerad flyttfirma i Landskrona som även är verksamma i resten av Skåne. Med huvudkontor i Helsingborg drar vi fördelen med närheten till Landskrona och anlitas ofta för flyttar både till och från staden. Det bästa med att anlita oss är att vi inte tar en extra kostnad för transport och framkörning.

Vi är stolta över att erbjuda några av branschens bästa priser, som dessutom nästan alltid är fasta och därmed helt transparenta. Det innebär att du kan anlita en av regionens största och mest etablerade flyttfirmor för priser som inte ens de mindre flyttfirmorna kan konkurrera med.

En win-win för dig, helt enkelt.

Anlita flytthjälp i Landskrona för hela flytten

Från packning till städning och montering av möbler – om du önskar så hanterar vi hela flytten åt dig från början till slut, så att du kan fokusera på din nya bostad. Oavsett om du ska flytta till eller från Landskrona ser vi till att du får med dig hela ditt bohag från en bostad till en annan.

Det är alltid bra att vara förberedd och ha en plan när man ska flytta och därför har vi skapat en överskådlig checklista med allt du bör tänka på och göra iordning. Checklistan kan med fördel användas till att utvärdera vilka av våra tjänster du behöver innan du begär en offert, samt se till att våra anställda kan utföra flytten så smidigt som möjligt.

JC Flytt & Städ är verksamma i hela Skåne

Det är av stor vikt att ens flyttfirma i Landskrona är verksamma även på andra orter, annars är det svårt att genomföra en flytt från en stad till en annan. Därför är vi på JC Flytt & Städ inte bara aktiva på andra orter utan väl etablerade som flyttfirma i hela Skåne.

Det innebär i sin tur att du kan anlita oss för flyttar och flyttstädning på många andra orter, däribland:

Malmö

Helsingborg

Höganäs

Halmstad

Lund

Vare sig du ska flytta till eller från Landskrona ser vi till att du får med dig alla dina ägodelar. Till råga på allt gör vi det för ett mycket fördelaktigt pris.

Vad kostar en flyttfirma i Landskrona?

Det är svårt att ge ett exakt pris för flyttfirma i Landskrona då det beror på ditt behov och storleken på flyttlasset. Däremot har vi fasta priser för våra tjänster och är transparenta i vår prissättning. Vi tar endast betalt för själva flytten och exkluderar kostnader för transport och utkörning. Du kan enkelt göra en kostnadsuppskattning här på sajten och kontaktar du oss återkommer vi med en kostnadsfri offert så fort vi kan.

2 Man + Lastbil

För flyttar från många lägenheter och mindre företag brukar det ofta räcka gott och väl med 2 personer och 1 lastbil.

495 kr /h

3 Man + Lastbil

Har du tunga möbler och många flyttlådor du ska ta med behöver vi ofta mer manskraft och skickar då tre personer med en lastbil.

695 kr /h

4 Man + 2 Lastbil

Om du ska genomföra en större flytt skickar vi gärna fler mannar och ännu fler lastbilar. Vi anpassar oss helt enkelt efter dina behov.

995 kr /h

Fastpris

Vi tror starkt på fast prissättning då det underlättar för alla inblandade parter. Du kan skicka en offertförfrågan direkt på sajten så återkommer vi med ett prisförslag.

OBS! Samtliga priser är inklusive 25 % moms och efter 50 % RUT-avdrag. Milersättning på 6kr/km samt minimidebitering på 4 timmar gäller för samtliga timpris-alternativ. Vi lånar även ut flyttlådor för 400 kr. Som pricken över i:et tar vi inte ut extra taxa för utkörning till orter i Skåne utan priset är detsamma oavsett vad du ska flytta.

Säker och anpassad flytthjälp i Landskrona

Givetvis är vi försäkrade och innehar Trafiktillstånd vilket är ett krav för att bedriva transporttjänster i Sverige. Alla bohagsflyttar vi sköter genomförs enligt bestämmelserna i bohag_2010 som sätter standarden för hela industrin.

Därmed kan du lita på att vi erbjuder flytthjälp i Landskrona enligt konstens alla regler, att dina saker är försäkrade och att våra anställda arbetar under schyssta och säkra villkor.

Vi strävar efter att tillhandahålla en komplett service och kan hjälpa dig med flyttstädning, packning, montering, företagsflyttar och mycket mer.

Få en offert idag

Är du intresserad i att anlita oss som din flyttfirma i Landskrona kan du be om en offert redan idag. Du kan även ta en titt på vår prislista och givetvis går det bra att kontakta oss om du har frågor.

Som sagt anpassar vi oss efter dina behov och önskemål. Inget jobb är för stort eller för litet för oss.