Flyttfirma Helsingborg

JC Flytt är idag den största flyttfirman i Helsingborg: något vi under många år har arbetat hårt för och ständigt strävar efter att upprätthålla.

Bohagsflytt – dvs. flytt till och från privata bostäder – är en av våra främsta tjänster. Vi har mångårig erfarenhet av alla sorters flyttjänster men som flyttfirma i Helsingborg har vi specialiserat oss på just bohagsflyttar.

Behöver du hjälp med att flytta i Helsingborg med omnejd har du hittat helt rätt, idag erbjuder vi följande tjänster

Villor, lägenheter och sommarstugor.

Nedmontering och uppmontering.

Packning och paketering.

Transport av godset.

Magasinering och bortforsling.

Anlita professionell flytthjälp i Helsingborg

Vårt mål är att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att flytta och förstår hur känsligt det är att låta andra hantera ens privata egendom. Därför är vår personal utbildade i att vara så tillmötesgående, varsamma och respektfulla som möjligt. Du kan med andra ord lita på att ditt privata hem är i säkra händer när du anlitar oss, så att du istället kan lägga energi på roligare delar av flyttarbetet.

Oavsett hur mycket eller lite hjälp du behöver med din bohagsflytt i Skåne kan vi hjälpa dig; från enstaka möbler till stora villor och dödsbon. På flyttfirman har vi ett stort antal fordon i olika storlekar vilket hjälper oss effektivisera varje flytt.

Givetvis har vi kunnig personal och all den utrustning som krävs för att på ett säkert sätt transportera dina möbler och ägodelar, allt för en enkel flytt till eller från Helsingborg.

Behöver du hjälp med en bohagsflytt i Helsingborg med omnejd har du hittat helt rätt. På följande sida kan du läsa mer om de tjänster vi erbjuder och exakt hur vi kan se till att din flytt flyter på smidigt.

Flyttjänster i resten av Skåne

JC Flytt och Städ må vara baserade i Helsingborg men det innebär inte att vi begränsar oss där. Vi kan nämligen hjälpa dig flytta från Helsingborg till både större och mindre orter i Skåne och angränsande län.

Vi flyttar även i:

Malmö

Landskrona

Höganäs

Halmstad

Lund

Som du ser arbetar vi aktivt över ett stort område i södra Sverige och vi är mer än villiga att anpassa oss efter våra kunders önskemål. Tillsammans med dig hittar vi alltid en tillfredsställande lösning på dina flyttbehov. Är du osäker på om vi erbjuder flytthjälp där du bor eller undrar hur vi kan hjälpa dig får du gärna kontakta oss.

Vi genomför även företagsflyttar i Helsingborg

Ska ditt företag byta kontor eller öppna i nya lokaler? Inga problem!

VI har hjälpt hundratals företag med flyttar i Skåne och ser fram emot att hjälpa er också. Att flytta ett företag kräver ofta detaljerad planering för att undvika att verksamheten påverkas, därför rekommenderas det att man anlitar experter.

Flyttfirma Helsingborg: pris

Dessvärre är det omöjligt att ge ett rakt svar på den frågan eftersom det helt beror på hur stor flytthjälp du behöver samt vilka tjänster du vill beställa. Att bara flytta någon enstaka möbel inom samma stad är naturligtvis billigare än att flytta ett helt hem från ena sidan Skåne till den andra.

Med det sagt har vi några av branschens mest konkurrenskraftiga priser och vi är alltid 100 % transparenta med alla kostnader. För oss är det viktigt att du känner att du vet vad du betalar för och att du blir rättvist behandlad.

2 Man + Lastbil

För flyttar från många lägenheter och mindre företag brukar det ofta räcka gott och väl med 2 personer och 1 lastbil.

495 kr /h

3 Man + Lastbil

Har du tunga möbler och många flyttlådor du ska ta med behöver vi ofta mer manskraft och skickar då tre personer med en lastbil.

695 kr /h

4 Man + 2 Lastbil

Om du ska genomföra en större flytt skickar vi gärna fler mannar och ännu fler lastbilar. Vi anpassar oss helt enkelt efter dina behov.

995 kr /h

Fastpris

Vi tror starkt på fast prissättning då det underlättar för alla inblandade parter. Du kan skicka en offertförfrågan direkt på sajten så återkommer vi med ett prisförslag.

OBS! Samtliga priser är inklusive 25 % moms och efter 50 % RUT-avdrag. Det tillkommer även en drift/bilkostnad. Minimidebitering på 4 timmar gäller för samtliga timpris-alternativ. Vi lånar även ut flyttlådor för 400 kr. Som pricken över i:et tar vi inte ut extra taxa för utkörning till orter i Skåne utan priset är detsamma oavsett var du ska flytta.

Förbered dig inför
flytten

Även om vi gärna hjälper dig med allt som berör din flytt från att packa flyttlådor till att transportera alla dina möbler, finns det vissa saker du kan göra för att underlätta arbetet.

För det första behöver du vara tydlig om den flytthjälp du behöver när du bokar så att vi kan komma dit med rätt personal och utrustning. Givetvis behöver bostaden även vara tillgänglig och allt som ska flyttas ska vara redo.

En viktig del av förberedelsen är att du packar allting effektivt och säkert. Är du osäker på hur man gör det så hänvisar vi dig till våra smarta packningstips.

Behöver man anlita professionell flytthjälp?

Självfallet måste man inte anställa en flyttfirma för en bohagsflytt i Helsingborg. Vi människor har alltid flyttat och de allra flesta löser det på egen hand. Men varför krångla till det och bjuda in alla man känner för att hjälpa till när du kan anlita oss och få flytten genomförd med minimal ansträngning och till ett förmånligt pris?

Fortfarande inte övertygad? Ta en titt på några av de andra fördelarna med att få professionell hjälp med din flytt i Helsingborg.

Heltäckande lösning – förutom flytthjälp erbjuder vi flyttstädning i Helsingborg, besiktning efter flyttstädning och packning av ägodelar. Du kan med andra ord anlita oss till att hantera hela din flytt från början till slut.

Tillstånd & erfarenhet – naturligtvis har vi alla tillstånd och certifikat som krävs för att bedriva transporttjänster i Sverige. Och med vår omfattande erfarenhet kan du lita på att flytten genomförs enligt konstens alla regler.

Garantier – vi tror helhjärtat på den service vi erbjuder och inkluderar därför alltid en garanti i de tjänster vi utför. Skulle något gå sönder eller skadas under flytten har vi försäkringar som täcker det och är du av någon anledning inte nöjd med resultatet så har vi en 10-dagars nöjd-kund-garanti.

RUT-avdrag – alla våra tjänster kvalificerar för RUT-avdrag vilket innebär att du kan dra av upp till 50 % på priset.

Få en kostnadsfri offert för flytthjälp i Helsingborg

Du kan beställa en flytthjälp av oss per telefon (042 55 777) eller genom att fylla i vår bokningsformulär så återkommer vi inom kort till dig med en kostnadsfri offert. Det går även bra att ringa om du har frågor eller funderingar om en flytt.

Tillstånd och försäkringar

JC Flytt & Städ utför privata bohagsflyttar i Helsingborg och i övriga Skåne. Vi är väldigt angelägna om att våra kunder ska vara nöjda, vilket är vårt fokus och en central del i företaget.

Vi följer bestämmelser i bohag_2010 och är försäkrade. I Sverige måste ett transportföretag enligt lag ha Trafiktillstånd vilket vi självklart har.

Frågor och svar om flyttfirma i Helsingborg

Vad kostar flyttfirma i Helsingborg?

JC Flytt och Städ erbjuder flytt från 495 kr / h och utgår alltid efter behov, med möjlighet till fastpris – skicka enkelt en förfrågan via vår webbplats.

Hur långt innan ska man boka flyttfirma i Helsingborg?

Senast 3 månader innan din flytt rekommenderar vi att ni kontaktar oss för att boka flytt, för att underlätta planering.

Finns det fastpris för flyttfirma i Helsingborg?

Ja, kontakta oss via telefon eller skicka en prisförfrågan via vår webbplats för att få en uppfattning i förväg om vad din flytt kan tänkas kosta. På så sätt kan du i lugn och ro fatta ditt beslut.

Vilka betalsätt finns för flytt i Helsingborg?

Vi accepterar Swish, faktura och även banköverföring, allt för att göra det hela så enkelt som möjligt och tillgodose våra kunders önskemål.

Vilken slags försäkring gäller vid flytt i Helsingborg?

JC Flytt och Städ har en heltäckande försäkring som ersätter dig vid eventuell skada av egendom, och som även gäller vid olycksfall.