Flyttfirma Båstad

JC Flytt är en etablerad flyttfirma i Båstad som även är verksamma i resten av Skåne. Med huvudkontor i Helsingborg drar vi fördelen med närheten till Båstad och anlitas ofta för flyttar både till och från staden. Det bästa med att anlita oss är att vi inte tar en extra kostnad för transport och framkörning.

Vi är stolta över att erbjuda några av branschens bästa priser, som dessutom nästan alltid är fasta och därmed helt transparenta. Det innebär att du kan anlita en av regionens största och mest etablerade flyttfirmor för priser som inte ens de mindre flyttfirmorna kan konkurrera med.

En win-win för dig, helt enkelt.

Vi hjälper dig flytta i Båstad

Från packning till städning och montering av möbler – om du önskar så hanterar vi hela flytten åt dig från början till slut, så att du kan fokusera på din nya bostad. Oavsett om du ska flytta till eller från Båstad ser vi till att du får med dig hela ditt bohag från en bostad till en annan.

Det är alltid bra att vara förberedd och ha en plan när man ska flytta och därför har vi skapat en överskådlig checklista med allt du bör tänka på och göra iordning. Checklistan kan med fördel användas till att utvärdera vilka av våra tjänster du behöver innan du begär en offert, samt se till att våra anställda kan utföra flytten så smidigt som möjligt.

JC Flytt & Städ är verksamma i hela Skåne och stora delar av Halland

Det är av stor vikt att ens flyttfirma i Båstad är verksamma även på andra orter, annars är det svårt att genomföra en flytt från en stad till en annan. Därför är vi på JC Flytt & Städ inte bara aktiva på andra orter utan väl etablerade som flyttfirma i hela Skåne och större delar av Halland.

Det innebär i sin tur att du kan anlita oss för flyttar och flyttstädning på många andra orter, däribland:

Malmö

Helsingborg

Höganäs

Halmstad

Lund

Vare sig du ska flytta till eller från Båstad ser vi till att du får med dig alla dina ägodelar. Till råga på allt gör vi det för ett mycket fördelaktigt pris.

Vad kostar en flyttfirma i Båstad?

Det är svårt att ge ett exakt pris för flyttfirma i Båstad då det beror på ditt behov och storleken på flyttlasset. Däremot har vi fasta priser för våra tjänster och är transparenta i vår prissättning. Vi tar endast betalt för själva flytten och exkluderar kostnader för transport och utkörning. Du kan enkelt göra en kostnadsuppskattning här på sajten och kontaktar du oss återkommer vi med en kostnadsfri offert så fort vi kan.

2 Man + Lastbil

För flyttar från många lägenheter och mindre företag brukar det ofta räcka gott och väl med 2 personer och 1 lastbil.

495 kr /h

3 Man + Lastbil

Har du tunga möbler och många flyttlådor du ska ta med behöver vi ofta mer manskraft och skickar då tre personer med en lastbil.

695 kr /h

4 Man + 2 Lastbil

Om du ska genomföra en större flytt skickar vi gärna fler mannar och ännu fler lastbilar. Vi anpassar oss helt enkelt efter dina behov.

995 kr /h

Fastpris

Vi tror starkt på fast prissättning då det underlättar för alla inblandade parter. Du kan skicka en offertförfrågan direkt på sajten så återkommer vi med ett prisförslag.

OBS! Samtliga priser är inklusive 25 % moms och efter 50 % RUT-avdrag. Det tillkommer även en drift/bilkostnad. Minimidebitering på 4 timmar gäller för samtliga timpris-alternativ. Vi lånar även ut flyttlådor för 400 kr. Som pricken över i:et tar vi inte ut extra taxa för utkörning till orter i Skåne utan priset är detsamma oavsett var du ska flytta.

Flyttstädning

Säker och anpassad flytthjälp i Båstad

Givetvis är vi försäkrade och innehar Trafiktillstånd vilket är ett krav för att bedriva transporttjänster i Sverige. Alla bohagsflyttar vi sköter genomförs enligt bestämmelserna i bohag_2010 som sätter standarden för hela industrin.

Därmed kan du lita på att vi erbjuder flytthjälp i Båstad enligt konstens alla regler, att dina saker är försäkrade och att våra anställda arbetar under schyssta och säkra villkor.

Vi strävar efter att tillhandahålla en komplett service och kan hjälpa dig med flyttstädning, packning, montering, företagsflyttar och mycket mer.

Få en offert idag

Är du intresserad i att anlita oss som din flyttfirma i Båstad kan du be om en offert redan idag. Du kan även ta en titt på vår prislista och givetvis går det bra att kontakta oss om du har frågor.

Som sagt anpassar vi oss efter dina behov och önskemål. Inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Frågor och svar om flyttfirma i Båstad

Hur får jag bästa pris för flytt i Båstad?

Kontaktar du oss får du ett prisförslag kostnadsfritt utan att du binder upp dig i något avtal. På så vis kan du enkelt få en uppfattning om vad din flytt kommer att kosta i förväg.

Vilken flyttfirma i Båstad är bäst?

Vi strävar efter att erbjuda bäst service till lägsta möjliga pris, och möter all konkurrens genom att bespara dig onödiga kostnader och vara så pass lyhörda som möjligt när det kommer till dina behov.

Vilka försäkringar finns för flytt i Båstad?

Vi är självklart helförsäkrade genom hela flytten, vilket betyder att du blir kompenserad vid skador av egendom. Det är alltså vi som ansvarar för att allt går till på ett tryggt och säkert sätt.

Finns det flyttfirma i Båstad med fast pris?

Ja, genom att kontakta oss eller använda vår webbplats så får du en kostnadsfri offert på vad din flytt kan tänkas kosta. Vi ser gärna att du vet precis vad som gäller innan du väljer oss för uppdraget.

Hur betalar jag för flytt i Båstad?

Faktura, Swish och banköverföring finns tillgängligt för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att betala för din flytt.