Flyttfirma Höör

Ska du flytta till Höör, i Höör eller kanske till en annan ort i Skåne och behöver hjälp? JC Flytt & Städ erbjuder både flyttning från din gamla bostad till din nya och flyttstäd. Vi erbjuder hjälp både vid flytt privat och vid företagsflyttar.

Vi på JC Flytt & Städ är en verksam flyttfirma i Höör som erbjuder dig ett bra pris, bra service och tjänster inom allt för en flytt. Du vet vad du får för pengarna och med våra fasta priser tillkommer heller inga oväntade utgifter.

Vi hjälper dig flytta i Höör

Vi finns med dig från början till slut av flytten, oavsett om du ska flytta till Höör eller någon annan ort från Höör. Det enda du behöver göra är att packa ned dina ägodelar i flyttlådor, så det är klart när vi kommer. 

När vår flyttfirma i Höör kommer hem till dig bär vi dina ägodelar och möbler till vår lastbil, oavsett om där finns hiss eller bara trappa och oavsett om du bor på markplan eller femte våning. 

Vi hjälper till att montera ned de möbler som behövs och vi monterar ihop dem igen i din nya bostad. Du behöver inte vara orolig att allt bara ställs innanför dörren utan vi hjälper dig så att lådorna står i rätt rum och möblerna på önskad plats. 

När själva flytten av ägodelar och möbler är klar så är tyvärr inte flytten helt klar för din del än. Nu återstår städningen i din gamla bostad. Även här kan vi hjälpa dig, från det enkla avtorkandet till fönsterputs och rengöring av golvbrunn, ugn och bakom elementen. Lägg din energi på att packa upp och fixa iordning din nya bostad så ser vi till att den gamla lämnas i toppskick. Du kan läsa mer om vår flyttstädning i Höör här.

Flyttfirma i Höör och resten av Skåne

Fördelen med att anlita oss på JC Flytt & Städ är att vi är en flyttfirma i Höör och hela nordvästra Skåne och lite till. Vi finns från Malmö i söder till Halmstad i norr. Dessutom kan vi hjälpa dig på orter med omnejd. Det förenklar processen för dig som flyttar från en ort till en annan utan att priset påverkas. 

De orter vi utgår ifrån, utöver flyttfirman i Höör, är följande:

Malmö

Helsingborg

Halmstad

Landskrona

Lund

Anlita JC Flytt & Städ för att få den bästa flyttfirman i Höör och Skåne.

Vad kostar det att flytta till Höör?

Priset vid en flytt varierar beroende på hur mycket bohag du har och hur långt du ska flytta. Vi tillämpar ett fast pris i timmen och genom att begära en offert från oss får du tydlighet kring vad det skulle kosta för just dig. Att begära en offert är en kostnadsfri förfrågan och vi kontaktar dig så snart som möjligt.

2 Man + Lastbil

För flyttar från många lägenheter och mindre företag brukar det ofta räcka gott och väl med 2 personer och 1 lastbil.

495 kr /h

3 Man + Lastbil

Har du tunga möbler och många flyttlådor du ska ta med behöver vi ofta mer manskraft och skickar då tre personer med en lastbil.

695 kr /h

4 Man + 2 Lastbil

Om du ska genomföra en större flytt skickar vi gärna fler mannar och ännu fler lastbilar. Vi anpassar oss helt enkelt efter dina behov.

995 kr /h

Fastpris

Vi tror starkt på fast prissättning då det underlättar för alla inblandade parter. Du kan skicka en offertförfrågan direkt på sajten så återkommer vi med ett prisförslag.

OBS! Samtliga priser är inklusive 25 % moms och efter 50 % RUT-avdrag. Milersättning på 6kr/km samt minimidebitering på 4 timmar gäller för samtliga timpris-alternativ. Vi lånar även ut flyttlådor för 400 kr. Som pricken över i:et tar vi inte ut extra taxa för utkörning till orter i Skåne utan priset är detsamma oavsett vad du ska flytta.

Flyttstädning

JC Flytt & Städ är försäkrade

Förutom att på ett smidigt sätt hjälpa dig att flytta och flyttstäda, så är vi försäkrade. Försäkringen innebär att dina ägodelar är försäkrade från den stunden de lämnar din gamla bostad tills dess att de är lämnade i den nya. Vi följer standarden i industrin för bohagsflyttar vilka bestäms i bohag_2010. 

Dessutom innehar vi Trafiktillstånd, vilket är krav för transporttjänster i Sverige. När du anlitar JC Flytt & Städ kan du känna dig trygg med att dina ägodelar är säkra och att personalen är kompetent och arbetar under bra arbetsvillkor.

Våra policys

Utöver försäkringar har vi tydliga policys för att värna om våra anställda, dig som kund och vår planet. Vi har en miljöpolicy för att minska vårt klimatavtryck och det är viktigt för oss att utbilda vår personal i att göra smarta val. Dessa innefattar bland annat drivmedel, bilkörning, återvinning och miljömål inom organisationen. Hos oss är personalutvecklingen av vikt och därför belyser vi i vår arbetsmiljöpolicy vikten av bland annat trivsel, utbildning, ansvar och gemenskap.

Våra två andra policys är inom trafik och kvalitet. Genom vår trafikpolicy försäkrar vi om personalens och trafikens trygghet. Vår kvalitetspolicy är kärnan i att leverera bra service och erbjuda lösningar som ger dig som kund nöjd med oss. Det handlar om att arbeta noggrant, effektivt och utifrån dina önskemål. Men också om att ständigt drivas till utveckling och förbättringar.

Boka flyttfirma i Höör – Få offert idag

Om du ska flytta till Höör, eller kanske från eller inom, och är intresserad av att ta hjälp av oss så kan du be om en kostnadsfri offert redan idag. Som sagt beror kostnaden på tid, storlek och plats. Du kan titta runt på våra prislistor och kontakta oss gärna om du har frågor.

Vi finns med dig hela vägen från stunden du ska lämna din gamla bostad, tills alla ägodelar står på plats i din nya bostad och din gamla bostad är städad och redo för sina nya ägare.

Frågor och svar om flyttfirma i Höör

Hur mycket kostar det att flytta i Höör?

Vi erbjuder låga priser, från 495 kr / timmen, ofta med möjlighet till fastpris. Vi vill göra det så lätt som möjligt för dig att använda dig av våra tjänster.

Vilka försäkringar finns för flytt i Höör?

Vi är helförsäkrade, det betyder att du blir kompenserad för all skada av egendom och det är vi som har ansvaret ifall en olycka skulle inträffa.

Finns det flyttfirma i Höör med fast pris?

Ja, du kan skicka en förfrågan för fastpris genom vår webbplats men också alltid kontakta oss via telefon. Vi ser till så du vet vad som gäller innan du väljer oss som din flyttfirma.

Vilken flyttfirma i Höör är bäst?

JC Flytt och Städ är verksamma i hela Skåne och tar därför inte ut några extraavgifter, oavsett var inom denna ort som du flyttar. Dessutom erbjuder vi alltid ett professionellt utfört arbete till låga priser.

Hur långt innan ska man boka flyttfirma i Höör?

Senast 3 månader innan du flyttar bör du boka in oss för att vi ska kunna planera din flytt på bästa sätt och minska kostnaderna för transport. Vi gör dock vårt bästa för att utgå efter varje kunds önskemål.