Flyttfirma Trelleborg – JC Flytt

– För ännu smidigare flyttar i Trelleborg utgår vi numera från Malmö för alla tjänster i södra Skåne. –

JC Flytt är en flyttfirma i Trelleborg som även är aktiva i resten av Skåne med omnejd (Halland, Blekning, etc.). Det innebär att vi gärna hjälper dig flytta till Trelleborg eller från Trelleborg till en annan ort.

Vi erbjuder en heltäckande flyttjänst och kan bidra med all den hjälp du behöver, dessutom för ett riktigt fördelaktigt pris. Vår viktigaste grundpelare är dock att kunden alltid står i centrum.

Därför anställer vi endast erfarna flyttgubbar som vi utbildar i kundkontakt och bemötande. Allt för att du som kund ska känna dig som bekväm som möjligt under hela flytten.

Även verksamma i:

Fördelar med en professionell flyttfirma

Det finns otaliga fördelar med att anlita en professionell flyttfirma i Trelleborg, varav de flesta är ganska uppenbara. Generellt sett är en flyttfirma en “lyx” som underlättar en annars stressig flytt och som hjälper dig spara både tid och energi. Dessutom slipper du be dina nära och kära om hjälp för även om vi alla har gjort det någon gång är det inget man ser fram emot.

Vidare kan en flyttfirma i Trelleborg ge dig ett extra lugn under processen då du kan förlita dig på att arbetet utförs enligt konstens alla regler. Från hur flyttlådorna packas och placeras i flyttbilen till hur möblerna flyttas och manövreras.

Som du säkert redan känner till är risken ganska hög att saker går sönder när man flyttar på egen hand eftersom man saknar den erfarenhet som krävs för att utföra en säker flytt.

Flyttfirma i Trelleborg och Skåne

Som sagt är JC Flytt en flyttfirma som är verksamma i hela Skåne, inklusive Trelleborg. Vi tar inte ut extra avgifter för utkörning eller flyttar mellan olika orter utan tar betalt på samma sätt som en lokal flyttfirma i Trelleborg.

Som om inte det var nog erbjuder vi en heltäckande service som inkluderar alla steg i flyttprocessen och som kund kan du själv välja hur mycket eller lite hjälp du behöver. Du kan till exempel välja att anlita oss för alla delar av flytten, från packning och flytten till flyttstäd och montering av möbler i den nya bostaden. Fast du kan också anlita oss endast för själva flytten från plats A till plats B alternativt endast flyttstädningen i Trelleborg.

Tanken är att vi erbjuder flytthjälp som är anpassningsbar och som fyller en funktion för dig som ska flytta och inte tvärtom.

Verksamma på flera orter

För att ge exempel på hur omfattande vårt verksamma område är har vi listat några av de mest populära orterna just nu. Detta är de orter där vi oftast anlitas för flyttar men det är inte en komplett lista.

Är du osäker på om vi kan hjälpa dig flytta där du bor? Då är du välkommen att kontakta oss!

Malmö

Helsingborg

Kristianstad

Landskrona

Vad kostar en flyttfirma i Trelleborg?

Jämfört med exempelvis Karlssons flyttfirma Trelleborg har vi fördelaktiga priser, framför allt om man tittar på de omfattande tjänster som vi erbjuder. Fast vi vill inte bara ge tomma löften utan strävar alltid efter att vara så transparenta som möjligt. Därför är vi öppna med vår fasta prissättning och erbjuder en tydlig prisplan samt kostnadsfria offerter.

Detta gör vi för att du som kund ska stå i centrum och ha full insikt i hela processen och de faktorer som påverkar priset. Läs mer om våra prisplaner och hur mycket din flytt uppskattas kosta nedan.

2 Man + Lastbil

För flyttar från många lägenheter och mindre företag brukar det ofta räcka gott och väl med 2 personer och 1 lastbil.

495 kr /h

3 Man + Lastbil

Har du tunga möbler och många flyttlådor du ska ta med behöver vi ofta mer manskraft och skickar då tre personer med en lastbil.

695 kr /h

4 Man + 2 Lastbil

Om du ska genomföra en större flytt skickar vi gärna fler mannar och ännu fler lastbilar. Vi anpassar oss helt enkelt efter dina behov.

995 kr /h

Fastpris

Vi tror starkt på fast prissättning då det underlättar för alla inblandade parter. Du kan skicka en offertförfrågan direkt på sajten så återkommer vi med ett prisförslag.

OBS! Samtliga priser är inklusive 25 % moms och efter 50 % RUT-avdrag. Det tillkommer även en drift/bilkostnad. Minimidebitering på 4 timmar gäller för samtliga timpris-alternativ. Vi lånar även ut flyttlådor för 400 kr. Som pricken över i:et tar vi inte ut extra taxa för utkörning till orter i Skåne utan priset är detsamma oavsett var du ska flytta.

Försäkrad flyttfirma med garantier

Vi är försäkrade och erbjuder garantier på alla våra tjänster. Det innebär att du kan anlita oss och vara säker på att arbetet kommer utföras enligt konstens alla regler, men även att du är ekonomiskt skydd om något, mot förmodan, skulle gå fel i processen.

Naturligtvis har vi alla tillstånd som krävs för att utföra våra tjänster, däribland ett Yrkestrafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen.

Få en kostnadsfri offert idag och boka flyttfirma Trelleborg

Är det dags att boka en flytt i Trelleborg så råder vi dig att kontakta oss redan idag. Nedan kan du ta dig vidare till vår automatiska och kostnadsfria offert. Väl där fyller du i all den nödvändiga informationen om dig och de tjänster du behöver, därefter återkommer vi med ett prisförslag.

Frågor och svar

Vad kostar en flyttfirma i timmen i Trelleborg?

JC Flytt och Städ erbjuder flyttjänst från 495 kr / timmen, då alltid med två personer per lastbil. Vi har många olika prispaket som tillgodoser varje kund behov, oavsett hur stor eller liten flytt det handlar om.

Vilken försäkring finns det för flytt i Trelleborg?

Vi är helförsäkrade genom hela uppdraget, vilket betyder att du blir kompenserad om någonting mot förmodan skulle bli skadat.

Hur mycket brukar flyttfirma kosta i Trelleborg?

Priset kan variera beroende på hur flytten ser ut och därför bör du kontakta oss för att få en prisbild innan du beslutar att använda dig av våra tjänster.

Vilken flyttfirma är bäst i Trelleborg?

Vi möter mer än gärna all konkurrens genom tydliga villkor, låg prissättning och självklart största professionalism. På JC Flytt och Städ strävar vi efter att ligga på topp.

Finns det fastpris för flyttfirma i Trelleborg?

Ja, du kan enkelt skicka en prisförfrågan längre upp på denna sida för att veta vad som gäller innan du ingår i något avtal.