Montering av möbler – Vi hjälper dig!

Förutom att vara en flyttfirma som erbjuder hjälp med flytt och flyttstäd erbjuder vi monteringshjälp. Du som kund är alltid viktigast för oss på JC Flytt och Städ och vi vill kunna hjälpa dig med allt som har med en flytt att göra. Därför erbjuder vi hjälp med montering av möbler och annan hantverkshjälp i samband med din flytt. 

Antingen vet du någon, eller så är du personen som antingen genomför en möbelmontering utan att titta på monteringsanvisningen, har flera skruvar över när du är “klar” eller som bryter ihop ett par gånger under de timmar du håller på. Det blir helt enkelt lätt fel eller jobbigt. Därför kan du anlita oss för att exempelvis montera pax garderob eller annan Ikea montering. 

Vi utgår från Helsingborg och kan hjälpa dig i Skåne, Halland och delar av Småland.

Vad kostar möbelmontering?

Vi tillämpar alltid fastpris för montering av möbler!


395 SEK/TIM

50% RUT-avdrag inkl. resa


Våra monteringstjänster

Vi erbjuder flertalet tjänster för hjälp med montering av möbler men också mindre tjänster som att sätta upp taklampa. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Vi finns till hands både innan och efter flytt. Det innebär att du kan utnyttja våra monteringstjänster för att montera ned möbler, men också att montera ihop möbler. 

Vi hjälper dig med större jobb kring montering av möbler, som att montera både garderob, byrå och gardinskena. Om du önskar ser vi till att alla dina nya möbler monteras och förankras på rätt plats i din bostad.

Möbelmontering

Vi kan möbler och agerar gärna monteringshjälp vid montering av möbler i samband med flytt. Det gäller både nedmontering och vanlig montering av möbler.

Vi strävar efter att alltid kunna uppfylla dina önskemål som kund och har en kvalitetspolicy som innebär ansvarsförsäkring och garanti på alla arbeten vi utför. 

Vi kan hjälpa dig med all form av montering av möbler när du flyttar för att ytterligare underlätta för dig under flytten. Listan nedan är exempel på arbeten vi utför:

  • Montering av Ikeamöbler. Det gäller både stora möbler som byråer eller skåp, men också att sätta upp exempelvis gardinskena eller spegel.
  • Montera garderob. En garderob är vanligtvis en ganska komplicerad möbel att få ihop med stomme, gångjärn, skjutdörrar eller skåpdörrar, lådor och annan inredning. Vi kan montera alla typer av garderober, allt från att montera Pax garderob från Ikea till andra tillverkare som exempelvis Trademax, Jysk och Bygghemma. 
  • Fler exempel på möbler vi hjälper till att monterar: byrå, bokhylla, säng och skåp.

Hantverkshjälp

Utöver hjälp med montering av möbler erbjuder vi en del hantverkshjälp. Fördelen med att anlita hjälp är att du säkerställer att det som ska sättas upp eller monteras blir rakt och fäster ordentligt.

Dessutom krävs ofta större verktyg som skruvdragare eller en kraftig borrmaskin som klarar av att borra betong exempelvis. 

En annan fördel med att anlita hjälp är att du slipper stå på en stol eller pall där din egen säkerhet kan sättas i fara.

Vi har alltid rätt redskap för att stå stabilt och tryggt. Det ökar även säkerheten för den inredning som ska sättas upp. Vi kan bland annat hjälpa dig med följande tjänster:

  • Sätta upp spegel. Det gäller alla typer av speglar och mot alla typer av väggmaterial. 
  • Sätta upp taklampa. Något som kan verka enkelt men ofta är komplicerat sett till placering och var elen är dragen.
  • Montera gardinstång eller montera gardinskena. Vi kan hjälpa dig att sätta upp gardinstång och gardinskena. Vi ser till att det blir rakt, med rätt avstånd från vägg och tak. Önskar du hjälper vi såklart också till att sätta upp gardiner.

Montering pris – vad kostar möblemontering?

Priset för hjälp med montering är beroende av tiden det tar. Vi tar betalt för montering per timme och strävar alltid efter att arbeta effektivt. 

Att anlita oss för montering underlättar för dig tidsmässigt och för din säkerhet. Eftersom montering kan innebära hantering av verktyg, redskap och tungt material kan det vara en bra idé att låta erfaren personal sköta jobbet. 

En fördelaktig anledning till att anlita hjälp med montering är att du kan få rut-avdrag på arbetet. Bespara dig tid och kraft genom att låta proffsen göra jobbet. Då vet du också att möbeln eller inredningen blir monterat rätt.

Vi hjälper dig med allt som har med flytt att göra

Hjälp med montering av möbler eller att sätta upp gardinstång är tjänster du kan behöva lite när som helst, inte bara när du har flyttat. Ofta krävs dock större arbeten med montering av möbler och att sätta upp gardinstänger, taklampor och speglar när det handlar om en flytt.

Vi på JC Flytt & Städ finns nära till hands kring allt som har med flytt att göra. Vi kan hjälpa dig med alla stegen från att montera ned möbler, packa flyttlådor, flytta, flyttstäda din gamla bostad och hjälpa till med montering av möbler i den nya bostaden. Med oss kan du enkelt se till att din gamla bostad lämnas i toppskick och att du snabbt kommer iordning i din nya bostad.

Om du önskar erbjuder vi även tjänsten bortförande av emballage, skräp och återvinning. Sådant som det lätt blir mycket av med nya möbler och vid en flytt.